Kredit: Shutterstock/Lev Radin/Ph.Fab

Amanza Smith bujang selepas berpisah dengan teman lelaki Ryan Babel .

Selepas hampir tiga tahun berpacaran, yang kini dipilih oleh bekas pasangan itu jauhkan diri daripada tumpuan , wakil untuk lelaki berusia 45 tahun itu Menjual Sunset star telah mengesahkan berakhirnya hubungannya dengan bintang bola sepak berusia 35 tahun itu, yang bermain untuk kedua-dua Eyüpspor Turki dan pasukan bola sepak kebangsaan Belanda.

'Dia kini bujang,' kata wakil itu Matahari A.S pada 29 November.

Seperti yang diketahui peminat, Ryan tidak pernah dilihat dalam siri realiti Netflix. Dan seperti yang didedahkan orang dalam, dia hanya dikenali oleh rakan rapat Amanza, termasuk pelakon daripadaMenjual Sunset .

'Dia bergaul dengan pelakon beberapa kali,' sumber mengesahkan. 'Mereka sedang bersiap untuk tampil secara terbuka beberapa bulan lalu dengan keseluruhan sesi pemotretan mereka bersama-sama tetapi kehidupan menghalang dan jadual mereka tidak sepadan.''Mereka mendapati sukar untuk membuat hubungan jarak jauh berfungsi terutamanya kerana Amanza mempunyai anak [Noah, 13, dan Braker, 11] sepenuh masa dan kerjayanya di Los Angeles,' kata orang dalam itu.

Tidak lama selepas perpisahan mereka, Ryan menjadikan akaun Instagramnya peribadi. Dan pada masa ini, satu-satunyaMenjual Sunsetahli pelakon yang kelihatan mengikutinya ialah Mary Fitzgerald .

Walaupun perpisahan, wakil Amanza terus mengatakan bahawa bintang realiti itu berasa positif dan teruja dengan usaha masa depannya.

'Amanza telah melalui tahun yang hebat dan akan meninggalkan 2022 dengan beberapa kepositifan besar untuk dia dan dua anaknya,' wakil wakil itu berkongsi. “Dia telah bekerja rapat dengan Glad tahun ini dalam kempen dan juga telah bekerjasama dengan Eden + Ellie dalam kempen yang indah, Spirit of Place, yang direkanya. Selain itu, dia berada dalam lembaga pengarah Fashwire dan mereka mempunyai beberapa perkara menarik yang akan datang.'

'Dia juga mempunyai beberapa projek rahsia yang sangat menarik dalam kerja-kerja yang kami tidak sabar untuk berkongsi,' tambah wakil itu.

Beberapa bulan yang lalu, semasa bercakap dengan Kami Mingguan , Amanza mengesahkan dia masih berkencan dengan teman lelakinya yang dirahsiakan ketika itu, sambil menyatakan bahawa mereka 'kekal sangat rendah hati' pada masa itu.

'Saya bergurau kepada pelakon bahawa saya hanya akan mencetak potongan kadbod saiz sebenar dia dan membawanya bersama saya ke mana-mana supaya saya mempunyai pasangan. Semua orang sayangkan dia. Saya cuba meyakinkan Netflix untuk terbang ke tempat dia tinggal [di Belanda] dan merakamkan kami tetapi saya tidak tahu sama ada mereka tidak mahu melakukannya,' kongsinya.

Seperti yang disebut oleh The U.S. Sun, Amanza membayangkan perpisahannya dengan Ryan dalam video Instagram yang memaparkan dia menontonBuku Notadan meleret melalui aplikasi dating semasa di atas katil dengan rakan.

“Dating in LA be like…” Amanza memberi kapsyen pada siaran itu, menandakan aplikasi dating Hinge, Tinder dan Raya.

Sebelum Ryan, Amanza menjalin hubungan selama bertahun-tahun dengan bapa kepada anak lelaki dan anak perempuannya, Ralph Brown , WHO telah hilang sejak Ogos 2019.

Menjual Sunsetmusim enam dijangka memulakan penstriman di Netflix pada awal tahun 2023.