Menurut laporan baru, Shannon Beador sedang menuntut lebih banyak wang daripada Bravo untuk kembali ke Suri Rumah Sebenar Orange County musim depan!

Sebabnya? Rupa-rupanya Shannon menyedari jalan cerita perceraiannya akan menjadi cerita hangat dan dia ingin mendapat pampasan yang baik untuknya.

Sumber memberitahu Radar Dalam Talian bahawa Shannon, yang secara rasmi memfailkan perceraian daripada David Beador pada 1 Disember, menuntut kenaikan gaji yang besar daripada Bravo untuk kedua-duanya kembali tahun depan dan memberitahu semua tentang dirinya penceraian .

'Pengeluar sangat terdesak untuk Shannon membenarkan kamera merakam drama perceraian untuk musim akan datang kerana mereka tahu ia akan membunuh dalam penilaian,' dedah orang dalam produksi. “Walaupun Shannon menentangnya pada mulanya, dia telah berubah hati dan akan memberikan peminat apa yang mereka mahukan. Tetapi untuk berbuat demikian, dia menuntut kenaikan yang besar sekurang-kurangnya $500,000!”

Selain itu, Shannon, 53, tidak lagi berasa 'sensitif' tentang perceraian itu dan bersedia untuk membayar balik apabila David yang terkenal curang kepadanya.'Dia mahu memusnahkan David kerana apa yang dia lakukan terhadapnya,' dakwa sumber yang menambah bahawa tiada apa-apa yang akan terlarang.

Seperti yang dilaporkan, keadaan tidak begitu baik dalam penceraian ini kerana Shannon, yang mendapatkan sokongan suami dan hak penjagaan tiga anak perempuan pasangan itu, baru-baru ini menimbulkan syak wasangkanya dalam pemfailan mahkamah mengenai kemungkinan David berbohong tentang pendapatannya .

Ia tidak diketahui lagi jika Bravo akan menyerah kepada tuntutan Shannon tetapi adalah selamat untuk mengandaikan rangkaian ingin mendapatkannya kembali musim depan.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU LIHAT SHANNON KEMBALI MUSIM HADAPAN?