Adakah perkara bersiap sedia untuk mengambil pusingan buruk dalam penceraian pertempuran antara Shannon Beador dan David Beador ?

Menurut laporan baharu, jawapan itu mungkin ya sebagai Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Shannon mahu hak penjagaan penuh tiga anak perempuannya bersama David.

Berita ini datang hanya dua minggu selepas Shannon mengumumkan dia dan David telah berpisah.

'Shannon akan mengejar hak penjagaan penuh gadis-gadis itu dan dia akan memberikan David lawatan,' kata sumber yang rapat dengan keluarga mengenai anak-anak pasangan itu - Sophie , 16, dan kembar Stella dan Adaline , 13. “Tidak ada keraguan dalam fikiran sesiapa bahawa dia akan mendapatnya!”

Berita baiknya ialah anak perempuan remaja Shannon nampaknya gembira dengan perpecahan itu, yang menarik kerana Shannon telah mendedahkan anak perempuannya memainkan peranan besar dalam keputusannya untuk menceraikan David. Dia berkata dia tidak suka kesan perkahwinannya yang bermasalah kepada mereka.GAMBAR – SHANNON BEADOR MENAMPILKAN KETURUNAN BERAT BADAN PADA PENCERAIAN!

'Mereka tidak boleh lebih gembira! Mereka sangat gembira kerana ibu mereka akhirnya mendapat keberanian untuk menamatkannya kerana mereka benci melihatnya sengsara sepanjang masa,” kata orang dalam kepada Radar Dalam Talian .

'Gadis-gadis itu semua berdiri di belakang ibu mereka 100 peratus dan mereka melakukan segala yang mereka mampu untuk memastikan dia baik-baik saja.'

Sementara itu, sumber yang rapat dengan David mendedahkan dia masih memainkan peranan yang sangat aktif dalam kehidupan anak-anaknya. Senang tahu!

'Semasa anak-anak tinggal bersama Shannon, David datang menjemput gadis-gadis itu dan membawa mereka ke sekolah,' kata orang dalam kepada Radar. 'Dan mereka masih berkumpul sebagai sebuah keluarga untuk makan malam dan acara sukan.'

Dilaporkan beberapa hari lalu bahawa David telah pun berpindah dari rumah perkahwinan pasangan itu dan telah dilaporkan mula berkencan semula !

BERITAHU KAMI – HARUSKAH SHANNON MENDAPAT PENUH PENUH KEPADA ANAKNYA?