Rumah musim panas sedang bersiap sedia untuk penggambaran musim keempat mereka, tetapi beberapa veteran Musim 3 tidak akan kembali.

Ternyata, Danielle Olivera dan Jordan Bandingkan dilaporkan telah diturunkan pangkat dan tidak akan tinggal di rumah musim panas Hamptons bersama rakan-rakan mereka musim depan.

Satu sumber memberitahu Muka surat Enam : 'Mereka masih akan hidup, tetapi mereka tidak akan kembali tinggal di rumah.'

Danielle telah berada di rancangan itu sejak Musim 2, manakala Jordan menyertai untuk Musim 3.

Tidak diketahui sama ada mereka dipecat atau memilih untuk tidak pulang ke rumah dengan rela. Menariknya, tahun lepas dilaporkan begitu Danielle telah di-boot daripada rancangan itu menjelang Musim 3, tetapi dia akhirnya kembali.Bagi Jordan, dia cuba menyesuaikan diri semasa Musim 3. Semasa berada di rancangan itu, dia bergelut untuk membuat hubungan dengan rakan serumahnya mengenai cerita seks liarnya. Rakan-rakannya mula mempersoalkan sama ada dia mengada-adakan perkara yang sesuai. Dia akhirnya mengakui kepada ahli pelakon bahawa dia tidak mempunyai banyak pengalaman seksual.

Ini bukan kali pertama bintang telah meninggalkan persembahan . Lauren Wirkus dan Ashley Wirkus ditinggalkanRumah musim panasmenjelang Musim 3.

Musim 3 berakhir dengan Kyle Cooke mengusulkan kepada Amanda Batula dalam adegan yang comel, di mana mereka mengambil sedikit masa dari persembahan. Dia dicadangkan pada Hari Pekerja tahun lepas. Kyle dan Amanda pasti akan kembali ke persembahan itu. Carl Radke adalah bintang lain yang mungkin akan kembali dengan harapan untuk mencari cinta.

Kredit Foto: Karolina Wojtasik/Bravo