Jim Bellino mengancam untuk menyaman Hakim Tamra dan Shannon Beador untuk komen yang mereka buat semasa penampilan di Heather McDonald's podcast. Jadi, bagaimanakah reaksi Tamra dan Shannon terhadap tuntutan mahkamah ini?

Awal minggu ini, Jim, suami yang terasing daripada Alexis Bellino , memecat surat undang-undang kepada Suri Rumah Sebenar Orange County bintang, menuduh mereka memfitnah perniagaannya dan menuntut mereka meminta maaf. Walau bagaimanapun, walaupun terdapat ancaman undang-undang , wanita itu 'pasti tidak akan meminta maaf' kepada bekas bintang bersama mereka.

“Tiada merit untuk berhenti dan berhenti,” jelas sumber yang rapat dengan Tamra dan Shannon Radar Dalam Talian . 'Mereka hanya bercakap tentang dakwaan yang sudah umum.'

Semasa episod 26 Jun di Juicy Scoop dengan Heather McDonald podcast, Tamra membidik Jim, melabelnya sebagai 'ibu yang teduh' dan memberitahu pendengar dia 'pergi ke penjara.' Sebaliknya, Shannon berkata bahawa orang ramai didakwa lumpuh di salah satu taman trampolin Jim dan Alexis.

Tamra juga mencadangkan bahawa Jim berkemungkinan memfailkan cerai dan meminta sokongan pasangan daripada isterinya yang berpisah. kerana keadaan undang-undang dia didakwa masuk.Menurut Radar, seorang wanita menyaman bekas bintang realiti pada 2015, mendakwa dia cedera di salah satu tempat Jim dan Alexis di Anaheim, California kerana taman itu dilaporkan tidak mempunyai padding dan langkah keselamatan yang mencukupi. Walau bagaimanapun, tidak jelas sama ada ini yang dimaksudkan oleh Shannon apabila dia bercakap tentang potensi kecederaan di tamannya.

JIM & ALEXIS BELLINO DEDAH SEBAB SEBENAR MEREKA BERCERAI!

Jim memfailkan penceraian daripada Alexis selepas 13 tahun berkahwin dan tiga anak pada 21 Jun. Pada hari yang sama, dia menubuhkan laman web JimBellino.com, di mana dia berharap untuk menutup khabar angin mengenai potensi aktiviti jenayah.

Suri Rumah Sebenar Orange CountyMusim 13 tayangan perdana pada hari Isnin, 16 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com