Adakah Jenelle Evans dan anak-anaknya bersembunyi berikutan peristiwa ngeri di rumah North Carolina keluarganya?

Menurut laporan baru, panggilan 911 dibuat dari Ibu Remaja 2 rumah bintang awal minggu ini selepas itu suaminya yang kontroversi , David Eason , didakwa menembak dan membunuh Frenchienya, Nugget, selepas ia membentak anak perempuan mereka Ensley yang berusia dua tahun.

'Dia hancur,' kata sumber yang rapat dengan Jenelle Radar Dalam Talian pada 30 April. “[Jenelle] tidak mahu pulang. Dia hanya mengambil anak-anak. Dia tidak tahu ke mana hendak pergi.”

'Dia bersama seorang rakan dan tidak mahu pulang ke rumah,' sumber kedua berkongsi.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jenelle Evans (@j_evans1219)

Pada masa penembakan yang dilaporkan, anak lelaki sulung Jenelle, Jace, sedang bercuti bersama emak dia , Barbara Evans , tetapi Kaiser dan Ensley berada dalam jagaannya.

Menurut Jabatan Sheriff Columbus County, panggilan 911 itu dibuat oleh seorang lelaki.

'Panggilan dibuat hari ini, dan dimaklumkan bahawa suami wanita itu telah membunuh anjingnya,' Jabatan Syerif mengesahkan kepada Radar Online. 'Syerif sedang menyiasat dan akan ada laporan insiden difailkan kemudian.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh David Eason (@easondavid88)

'Nugget adalah anjing kecil. Dia membentak Ensley,” jelas orang dalam. 'Anjing kecil akan melakukan itu dengan kanak-kanak kecil yang mengacau mereka. Dia tidak menggigitnya atau menyakitinya. Baru tersentak.”

“David membawa anjing itu ke luar dan menembaknya. Point blank,” sambung orang dalam.

“Dia membunuh anjing itu kerana ia membentak anak perempuannya. Tetapi itu bukan alasan. Tiada perkataan,” tambah orang dalam kedua.

Walaupun orang dalam mencadangkan Jenelle dan anak-anaknya bersembunyi selepas tragedi itu, bintang realiti itu membuka Twitter pada malam Selasa untuk meyakinkan pengikutnya bahawa dia tidak melarikan diri dari rumah.

“Saya tidak ‘lari dari rumah.’ Tidak pulang ke rumah sepanjang hari dan sibuk menjaga anak-anak dan diri sendiri. Tidak tahu ada pelawat datang ke rumah saya… masih tidak tahu apa yang berlaku di rumah saya. Tolong berhenti membuat khabar angin,” tulisnya di Twitter. “Saya belum bercakap dengan mana-mana media dan masih belum. Selamat tinggal.”

Jenelle juga memberitahu penonton Twitternya untuk tidak menganggap apa-apa tentang semasanya situasi dan menurut orang dalam Radar Online, peminat tidak boleh membuat kesimpulan tentang kemungkinan perceraian. Lagipun, David pernah terkenal dengan tingkah lakunya yang tidak menentu selama bertahun-tahun dan itu tidak menjadi masalah untuk Jenelle setakat ini.

'Dia tidak meninggalkannya sebelum ini selepas beberapa perbuatan gila yang dia lakukan,' kata sumber itu.

Ibu Remaja 2disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.