Teresa Giudice sedang menjauhkan diri daripada mainan budak lelaki yang dikhabarkan Blake Schreck ketika dia dan rakan pelakonnya membintangi musim ke-10 yang akan datang Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Bersama suaminya, Joe Hakim 's pengusiran yang menjulang , Teresa dilaporkan berlakon seolah-olah pergaulannya yang sepatutnya berminggu-minggu dengan pemain berusia 26 tahun itu 'tidak pernah berlaku' dan telah enggan bercakap mengenai khabar angin percintaan di rancangan itu selepas meletakkan hubungannya dengan Blake pada penunu belakang.

'Ia seperti tidak pernah berlaku,' kata orang dalam Radar Dalam Talian .

Menurut laporan itu, Teresa dan Blake, yang menyambut malam tahun baru bersama beberapa bulan yang lalu, telah bergambar berpegangan tangan antara satu sama lain di Miami, Florida, pada bulan Februari, dan juga kelihatan seperti ditangkap bermalam bersama di kondo sewanya.

Walau bagaimanapun, apabila ia datang kepadaSuri Rumah Sebenar New Jerseyperjumpaan musim sembilan, foto-foto yang memberatkan tidak disebut dan menurut Radar Online, tiada siapa yang berhadapan dengan Teresa mengenai dakwaan hubungan sulitnya semasa musim 10.'Tiada sesiapa yang pernah melihat perkara seperti itu,' akui sumber itu. 'Selepas perjumpaan, cerita itu hanya mati.'

Walaupun Teresa dan Blake dilihat bersama pada beberapa kesempatan awal tahun ini, mereka telah meletakkan hubungan mereka pada 'pembakar belakang' ketika bintang realiti itu terus mengatasi drama undang-undang suaminya .

'Teresa dan Blake cuba berbohong dan membiarkan situasi dengan Joe bermain sendiri,' kata sumber Cara hidup majalah dalam keluaran terbaru mereka. 'Saya fikir sesiapa sahaja akan cuba memikirkan cara untuk meneruskan. Maksud saya, apa pilihan yang Teresa ada? Adakah ia benar-benar perkahwinan pada ketika ini?”

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan pada akhir tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Facebook