Teresa Giudice dilaporkan membaling segelas wain merah ke arah salah seorang bintangnya semasa sesi penggambaran baru-baru ini Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 10.

Menurut laporan baru, bintang realiti dan ibu kepada empat anak itu menjadi kecewa semasa menghadirinya kakak ipar Melissa Gorga Pertunjukan fesyen pada hujung minggu dan sebenarnya mendapat pukulan dengan salah seorang wanita lain yang menghadiri acara itu.

Pada 5 Mei, aSuri Rumah Sejatihalaman peminat di Instagram berkongsi foto Teresa berdiri dengan Jennifer Aydin sejurus selepas melemparkan minuman itu kepada bintang bersamanya yang tidak dinamakan dan dalam kapsyen, mereka melaporkan Teresa telah membaling 'segelas air' sebelum mengemas kini cerita mereka untuk menggambarkan bahawa dia sebenarnya membaling 'segelas wain merah.'

'Ada sebarang tekaan tentang siapa yang berada di pihak yang menerima?' outlet itu menyoal.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives (@realhousewivesfranchise)

Dalam satu lagi foto yang dikongsi di Instagram Stories halaman peminat, kekacauan akibat pertemuan itu dilihat.

“Op! Teresa benar-benar memecahkan gelas di pertunjukan fesyen Melissa,' halaman itu menulis dalam kapsyen foto itu, juga menyatakan bahawa cecair merah yang dilihat di atas lantai 'adalah wain merah, bukan darah (saya fikir).'

RHONJ Teresa Giudice Pecah Kaca Di Pertunjukan Fesyen Melissa Gorga

Mengenai siapa yang disasarkan oleh kemarahan Teresa, peminat seolah-olah menyangkanya Musuh musim sembilan Teresa , Jackie Goldschneider , yang menyertai rancangan itu tahun lepas.

'Saya yakin itu Jackie,' tulis seorang.

“Jackie berdasarkan apa yang kita tahu. Tetapi saya harap tidak!” seorang lagi berkata. “Saya lebih suka Jackie daripada Teresa! Kelakuan Teresa sungguh mengerikan!”

'Mungkin Jackie, tetapi saya harap ia adalah Jennifer,' tambah yang ketiga.

Walaupun ramai orang seolah-olah menganggapnya Jackie yang menjadi mangsa Teresa , yang lain lebih mengambil berat tentang pengalaman pahit itu sendiri dan menyelar Teresa kerana tingkah lakunya.

“Ia dipanggil serangan! Saya rasa masa dia di penjara tidak mengajarnya apa-apa!” seorang pengkritik menulis.

'Bagaimana dengan percubaannya?' seorang lagi bertanya.

“Kehidupan samseng!” orang lain bergurau.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan pada akhir tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com