mempunyai Tom Schwartz dan Rachel Leviss mencetuskan percintaan baru?

Menurut laporan baru, yang datang selepas Tom mengakui bahawa Raquel menarik perhatiannya selepas dia berpisah Katie Maloney , potensi baharu Peraturan Vanderpump pasangan itu ditangkap 'semakin selesa' semasa menghadiri 'Welcome White Party' untuk Scheana Shay dan Brock Davies di hadapan perkahwinan mereka pada hari Selasa di Dreams Natura Resort and Spa.

Orang dalam berkongsi berita itu dengan Kehidupan Hollywood pada 23 Ogos, menyatakan bahawa Katie dan Bekas tunang Raquel , James Kennedy , telah menghadiri majlis sambutan itu, bersama-sama dengan Teman wanita James , Ally Lewber , dan beberapa lagi dahulu dan sekarang ahli-ahliPeraturan Pampelakon, termasuk Tom Sandoval , Ariana Madix , Lala Kent , Jax Taylor , Kristen Doute , dan Brittany Cartwright .

Outlet itu juga mengesahkan acara itu dirakam dan menyatakan bahawa Lisa Vanderpump tidak pergi ke Mexico untuk perkahwinan Scheana.

SebagaiPeraturan Pampeminat tahu, Tom dan Katie memanggilnya berhenti pada mereka hubungan 12 tahun pada Mac 2022, hanya beberapa bulan selepas Raquel dan James mengesahkan penghujungnya hubungan mereka selama lima tahun.

“[Pesta] itu lengkap dengan penari api, gendang air bongo, dan meja serta buaian yang diletakkan di dalam kolam cetek di belakang hartanah hotel, menghadap ke Laut Caribbean yang indah pada waktu malam. Para tetamu dijamu dengan bar terbuka koktel eksotik dan pukulan tequila.”

Semasa muncul di podcast Scheana,Scheananigans, pada bulan April, Tom bertindak balas terhadap khabar angin baru-baru ini yang mencadangkan dia bermesra dengan Raquel di Coachella, yang sebenarnya dia tidak hadiri, dan dia memberikan responsnya kepada Raquel memberitahu Scheana mereka belum bercium 'lagi.'

“Saya tak tahu nak cakap apa. Dia cakap macam tu?” dia tanya. “Raquel adalah, dia sentiasa keren… Saya tidak pernah benar-benar memberi dia peluang untuk menyukai, saya berada dalam diri saya… Dia mempunyai kedalaman dan perwatakan yang begitu banyak. Saya rasa saya telah menghapuskannya kerana mungkin… Raquel seperti, ada seorang Raquelessaince... Dia sangat keren.”

Peraturan Vanderpump musim 10 adalah dalam pengeluaran dan dijangka akan disiarkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.