Lala Kent sudah bertunang, Randall Emmett , tidak pernah muncul pada Peraturan Vanderpump dan menurut laporan baru, pelakon tidak terlalu gembira keengganannya untuk membuat filem .

Selepas beberapa ahli pelakon, termasuk Tom Sandoval dan Lisa Vanderpump , memanggil Lala keluar pada perjumpaan itu kerana gagal mempamerkan hubungannya di rancangan itu, orang dalam mendakwa beberapa bintang bersama Lala 'muak'.

“Lala dipanggil pada [Peraturan Vanderpump] perjumpaan semula kerana seluruh pelakon tidak fikir adalah adil dia dibenarkan memilih bahagian hidupnya untuk ditunjukkan. Randall telah menyatakan dengan sangat jelas bahawa dia tidak mahu berada di dalam rancangan itu, dan walaupun dia membuat penampilan di rancangan realiti dan projek lain, dia tidak mahu ada kaitan dengan [Peraturan Vanderpump] menunjukkan dirinya sendiri,” kata sumber Kehidupan Hollywood pada 27 Mei.

'Lala melindunginya dan mengatakan bahawa dia memberikan cukup dirinya pada rancangan itu untuk menebusnya. Dia secara terbuka membincangkan pertempurannya dengan kebimbangan, menjadi sedar, dsb. Tetapi seluruh pelakon berasa muak dan mahu dia perlu menunjukkan seluruh hidupnya musim depan, kini dia menjadi pelakon sepenuh masa. Semua orang merasakan ia adalah omong kosong dan tidak adil, 'sambung orang dalam.

Semasa perjumpaan tiga bahagian, Lala memberitahu hos Andy Cohen yang dia tidak mahu bakal suaminya untuk dipaparkan padaPeraturan Vanderpumpdan menyifatkan kandungan rancangan itu sebagai 'sebenar dan ringkas.' Sebagai tindak balas, Andy menegaskan bahawa semua bintang bersama Lala telah meletakkan hubungan mereka pada siri ini.Menurut Tom, Lala kena simpan Bahagian 'tambahan' dalam hidupnya tersimpan sementara yang lain memaparkan kehidupan penuh mereka.

'Mungkin jika mereka mempunyai sesuatu yang sangat besar yang mereka mahu lindungi maka mungkin anda tidak perlu risau untuk membawa mereka ke rancangan itu,' alasan Lala. 'Terdapat ramai lelaki yang tidak mahu berada di dalam rancangan itu dan Randall adalah salah seorang daripada mereka.'

Tetapi Lisa juga tidak dijual mengapa Randall masih belum muncul pada kamera.

'Dia adalah perkara paling penting dalam hidup anda dan apabila anda tidak menunjukkan hubungan itu pada dasarnya anda tidak menunjukkan apa yang berlaku dalam hidup anda,' katanya kepada pelayan wanita SURnya.

Peraturan Vanderpump musim lapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Faye Sadou/Media Punch/Berita Langsung Alamy