Tom Schwartz dan Katie Maloney sedang membuat hubungan mereka rasmi, kali ini!

Mengikuti Lance Bass ‘ pendedahan tentang Peraturan Vanderpump bintang yang belum berkahwin, laporan telah mengesahkan bahawa Tom dan Katie telah memperoleh lesen perkahwinan di Las Vegas, di mana mereka dijangka berjalan di lorong sekali lagi.

Menurut laporan 24 Julai daripada DAN! Berita , Tom dan Katie kini berada di Sin City bersama pelakon bersama mereka, termasuk yang baru berkahwin Jax Taylor dan Brittany Cartwright dan pasangan bertunang Lala Kent dan Randall Emmett .

Tom Sandoval , Ariana Madix , Stassi Schroeder , dan Clark yang kacak juga telah dilihat di bandar.

Perkahwinan pertama Tom dan Katie, yang diadakan di luar California Utara pada Ogos 2016, telah dirakamkan untuk musim kelimaPeraturan Vanderpump.'Saya sangat gembira telah berkahwin dengan kawan baik dan cinta saya sehingga saya akhirnya dapat memanggil Tom suami saya,' kata Katie kepada E! Berita pada masa itu. “Meraikan bersama rakan dan keluarga terdekat kami adalah satu pengalaman yang menakjubkan.”

Awal bulan ini, selepas merasmikan Perkahwinan Jax dan Brittany pada akhir Jun , Lance muncul pada Bleav dalam Reality Bytes podcast, di mana dia memberitahu pendengar bahawa Tom dan Katie sebenarnya tidak berkahwin .

“Kami baru tahu Tom dan Katie belum berkahwin. Mereka tidak menghantar bahan mereka dengan betul. Jadi, mereka belum berkahwin,” katanya didakwa , sambil menambah bahawa berita itu 'mungkin jalan cerita kecil' padaPeraturan Vanderpumpmusim kelapan.

Beberapa hari kemudian, semasa penampilan di Strahan & Sarah , Lance meminta maaf kerana menumpahkan kacang .

'Saya tidak tahu ia adalah rahsia! Saya tidak tahu televisyen realiti seperti itu,” jelasnya. “Saya dapat bercakap tentang perkahwinan. Jadi, saya berbincang tentang perkahwinan dan ini hanya sedikit. Jadi saya minta maaf. Saya minta maaf. Saya menumpahkan teh tetapi anda hanya perlu menonton.'

Menurut E!, rancangan Tom dan Katie untuk perkahwinan kedua dirahsiakan.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com