Tiada harapan untuk spinoff?

Selepas kedua-duanya Vicki Gunvalson dan Hakim Tamra mengisyaratkan rancangan berpotensi untuk persembahan mereka sendiri di Instagram selepas mengumumkan keluar dari Suri Rumah Sebenar Orange County bulan lalu, orang dalam telah mendakwa bahawa kedua-dua wanita itu kini dilarang daripada kembali ke televisyen.

'Vicki dan Tamra mempunyai klausa tidak bersaing selama setahun dalam kontrak mereka,' kata sumber itu Radar Dalam Talian pada 4 Februari. 'Mereka perlu mendapatkan kebenaran khas untuk merakam sebarang rancangan televisyen lain untuk tahun hadapan.'

Vicki mengumumkan dia tidak akan diketengahkan padaRHOCmusim 15 pada 24 Januari.

“Saya akan sentiasa menjadi OG OC, tetapi sudah tiba masanya untuk mengucapkan selamat tinggal kepadaSuri Rumah Sebenar Orange County. Ia adalah satu perjalanan yang luar biasa selama 14 tahun dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua atas sokongan anda, atas kasih sayang anda dan kerana 'bermesra' dengan saya sepanjang perjalanan,' tulisnya di Instagram.Satu hari kemudian, Tamra mendedahkan dia juga akan tidak hadir daripada episod akan datang.

'Sudah 12 tahun yang liar. Tetapi sudah tiba masanya untuk saya meneruskan. Saya sedih untuk pergi tetapi sangat teruja dengan masa depan saya. Love you guys,” kongsinya.

Selepas Tamra keluar, ia disahkan bahawa dia telah keluar ditawarkan peranan tiga episod untuk menyelesaikan jalan ceritanya tetapi telah menolak.

'Bos Bravo mahu Tamra menjadi jambatan daripada pelakon lama kepada pelakon baharu pada musim 15 dan dia menolak,' kata sumber pada masa itu.

'Ia adalah penghujung era,' tambah orang dalam yang rapat dengan produksi.

SebagaiRHOCpeminat akan ingat, Vicki diturunkan ke jawatan yang lebih rendah menjelang musim 14 tahun lepas dan menjelaskan semasa menghadiri BravoCon pada bulan November bahawa dia tidak bersedia untuk kembali untuk musim 15 dalam apa-apa yang kurang daripada jawatan sepenuh masa.

Awal minggu ini, Vicki membayangkan bahawa dia mempunyai projek baharu dalam kerja-kerja ketika Tamra mengesahkan 'perkara besar' sedang berlaku. Kemudian, apabila peminat mencadangkan spinoff sedang dalam perancangan, Vicki memberitahu wanita itu untuk 'mengikuti.'