Mempunyai Vicki Gunvalson 's berjalan sebagai yang paling lama berjalan sepenuh masa Suri Rumah Sejati bintang akan berakhir?

Menjelang yang akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County tayangan perdana musim 14, pelakon baru-baru ini berkumpul untuk merakam gambar promosi mereka dan semasa sesi studio mereka, Vicki nyata hilang dari foto kumpulan mereka.

“Minggu lepas,RHOCpelakon merakam gambar rasmi mereka untuk musim seterusnya. Vicki tidak termasuk dalam kumpulan pelakon gambar dan mereka merakam pelbagai pilihan,” kata sumber Kami Mingguan majalah pada 17 Mei,

Walaupun Vicki tidak termasuk dalam foto kumpulan, dia 'di set' pada masa penggambaran, yang boleh menjadi pengesahan bahawa dia telah diturunkan daripada peranannya sepenuh masa dan sebaliknya memfilmkan peranan sambilan untuk musim 14.

Pada bulan Februari, sebagai Vicki dan bintang bersamanya memulakan pengeluaran pada musim ke-14 rancangan itu, khabar angin mula berkisar tentang Potensi penurunan pangkat Vicki . Bagaimanapun, selepas melihat satu laporan di Twitter, Vicki cuba menutup spekulasi itu.'Melainkan anda mendengarnya daripada saya, maka ia hanyalah khabar angin,' dia tweet. 'Saya sedang berunding.'

Tidak lama kemudian, Vicki mengesahkan dia telah kembali ke produksi dan beberapa bulan selepas itu, dia memberitahu Kami Mingguan bahawa dia telah membuat penggambaran pada saat dia menyampaikan berita kepada rakan pelakonnya tentang pertunangan dia kepada Steve Lodge untuk persembahan.

'Kami membuat penggambaran malam tadi, saya memberitahu gadis-gadis itu,' kata Vicki pada bulan April.

Walaupun status Vicki kekal di udara, dia akan muncul pada akhir musim RHOC ketika bintang bersamanya Tamra Judge mengadakan majlis pertunangan malam tadi pada 17 Mei. Menurut laman Twitter Bravo Connoisseur, parti itu akan dipaparkan di episod akhir musim akan datang.

Salah seorang pembaca hebat kami juga menghantar gambar ini kepada kami, yang diambil semasa majlis pertunangan Vicki semalam di Kelab Desa Coto de Caza.

Majlis Pertunangan RHOC Vicki

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan kembali ke Bravo TV pada musim panas ini.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo