Terdapat khabar angin dan gemuruh beberapa minggu lalu bahawa Bravo mungkin telah dipecat Suri Rumah Sebenar Orange County DAN Vicki Gunvalson , dan laporan baharu kini menyatakan dia sebenarnya diturunkan pangkat!

Lebih teruk lagi, Vicki, yang telah berada di RHOC selama 12 musim, dilaporkan 'terkejut' apabila mengetahui Bravo menurunkan pangkatnya daripada suri rumah sepenuh masa kepada sekadar 'Rakan Suri Rumah' untuk musim depan.

'Dia mengalami musim penggambaran paling teruk pernah,' kata orang dalam Kehidupan dan Gaya tentang Vicki, yang bertarung dengannya Hakim Tamra habis khabar angin suaminya seorang gay, dan juga dituduh Shannon Beador daripada berada dalam sebuah perhubungan yang kesat dengan suaminya David .

Vicki, 55, dilaporkan mendapat berita itu semasa penampilannya baru-baru ini dengan Andy Cohen pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dan dia tidak mengendalikannya dengan baik.

'Dia berlari-lari sambil menjerit kepada semua orang untuk memberitahunya apa yang berlaku,' tambah orang dalam. 'Apabila dia mendengar dia diturunkan, dia ketakutan!'

LIHAT GAMBAR DARI PENGGAMBAR RHOC REUNION!

Walaupun belum ada pengesahan rasmi mengenai penurunan pangkat ini, biasanya inilah masanya Bravo dan syarikat produksi mula merancang untuk musim depan kerana perjumpaan semula kini telah difilemkan, dan dilaporkan akan mula ditayangkan dalam masa dua minggu.

Jika berita ini benar, ia akan menjadi muzik untuk telinga Tamra, yang baru-baru ini menyeru Bravo untuk memecat Vicki kerana menyebarkan khabar angin tentang suaminya Seksualiti Eddie .

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU VICKI DITURUNKAN TURUN ATAU DIPECAT DARI RHOC?