Awal minggu ini, Vicki Gunvalson adalah dikesan di sebuah restoran dengan bekas costar Hakim Tamra dan Shannon Beador . Walaupun gambar itu tidak mendedahkan kru kamera, ia dikatakan sedang menjalani penggambaran untuk musim semasa.

Walaupun Tamra begitu baru-baru ini bertanya balik kepada Suri Rumah Sebenar Orange County , Vicki tidak pernah mendapat tawaran itu. Ia juga dilaporkan bahawa 'OG' tidak berminat untuk penggambaran sebagai 'kawan.'

Bagaimanapun, sumber yang baru bercakap dengannya Radar Dalam Talian mendedahkan bahawa Vicki memang muncul dalam musim 17RHOC.Orang dalam juga memberikan butiran mengenai penggambarannya.

Bintang itu dibawa untuk adegan makan tengah hari, untuk menggegarkan musim 'perlahan', yang baru-baru ini memulakan penggambaran. Menurut outlet itu, bagaimanapun, Vicki tidak akan muncul dalam setiap episod. Setakat ini, penggambarannya hanya disahkan untuk adegan itu.

'Tres Amigas' mengalami ketegangan besar selepas Vicki dan Tamra meninggalkan persembahan. Pada masa itu, alumni mendakwa Shannon telah melepaskan persahabatan mereka sebaik sahaja dua bintang itu dipecat.

'Sebaik sahaja kami tidak berada dalam rancangan itu lagi, dia tidak mempunyai masa untuk kami lagi dan ia benar-benar menyakitkan perasaan saya,' kata Tamra pada 2020, setiapRadar. “Ia sampai ke satu tahap di mana saya dan Vicki benar-benar melalui masa yang sukar, apabila tiada seorang pun daripada kami akan kembali ke persembahan, kami benar-benar melaluinya, apakah identiti kami? Siapakah kita? … Saya hanya berasa seperti saya tidak pernah mendapatnya, seperti, ‘Apa khabar? Apa perasaan awak?’ macam-macam.”

Shannon, bagaimanapun, tidak menandatangani bersama tuntutan mereka.

'Saya mempertikaikan apa yang mereka katakan,' dia bertepuk tangan. “Saya bukan orang yang akan tenggelam ke tahap untuk berdebat dengan orang - yang saya anggap kawan rapat - dalam akhbar atau media sosial. Itu bukan diri saya, bukan itu yang saya jadikan, jadi saya rasa saya mempunyai kesopanan yang lebih sedikit daripada mereka. Saya tidak mahu terlibat dengan mereka, kecuali untuk mengatakan bahawa perkara yang mereka perkatakan, terutamanya Tamra, ia adalah senarai cucian perkara yang tidak benar.”