Kredit: Cindy Ord/Bravo

solat farahan terbuka tentang saat dia mengetahuinya Shahs of Sunset telah dibatalkan semasa penampilan podcast awal bulan ini.

Sebelum menawarkan kemas kini pada tempat dia berdiri dengan Tommy Feight dan mengesahkan status juruterbang spinoff dia merakam dengan Mercedes 'MJ' Javid dan Golnesa “GG” Gharachedaghi , Reza mengakui bahawa apabila bercakap mengenai komunikasinya dengan penerbit, dia tidak merasakan mereka berada di hadapan dengan akhir siri .

“Pada 9 Februari, kami mengadakan Zoom. Secara harfiah saya seperti dikunci dan sarat dengan penilaian. Saya akan minta kenaikan gaji,” Reza mengimbas kembali perbualannya dengan penerbit pada episod 1 Disember Sekeping Sampingan Dengan Melissa Pfeister podcast. 'Dan mereka seperti, 'Oh.' ... Mereka seperti, 'Oh ya, maaf [ada] kaunter tetapi ada perkara lain ini.'

Walaupun Reza segera mengesyaki bahawa penerbit 'mengalih perhatian [dia] daripada aOrangpengebumian,' mereka memberi jaminan kepadanya bahawa itu tidak berlaku, menunjukkan bahawa pertunjukan itu mungkin diletakkan pada 'jeda.'

'Mereka seperti, 'Tidak, anda tahu, Atlanta berhenti seketika selama setahun dan mereka kembali,'' kongsinya.Jadi bagaimana Reza mengetahui bahawa siri itu sebenarnya dibatalkan? 'TMZ,' dedahnya.

TMZ buat artikel kerana, anda tahu, [ Mike Shouhed ] telah beberapa isu secara sah … Satu artikel keluar yang mengatakanShahs of Sunsettelah dibatalkan. Jadi saya rasa, anda tahu, mereka tidak benar-benar berterus-terang dengan kami,” kata Reza.

Adapun di mana dia berdiri dengan Tommy, siapa merosakkan hartanya di tengah-tengah pertelingkahan yang didorong oleh komen yang telah dibuat oleh Reza masalah kesihatan MJ mengikuti mereka kelahiran anak lelaki Syams , Reza berkata walaupun dia tidak 'dapat meluangkan banyak masa dengan Tommy,' mereka telah bertemu baru-baru ini dan melakukan yang lebih baik daripada tahun lalu.

“Dia memang datang dan menjemput Shams dari rumah dan saya berharap dari masa ke masa ia boleh berubah tetapi saya perlu menerima proses semua orang dan rentak mereka dan kepantasan mereka dan saya sangat bersyukur kerana kami tidak berada di tempat yang kami lakukan. sebelum ini,” kata Reza. “Saya harap kita jauh lebih jauh. Tetapi itu, dari masa ke masa, telah menjadi lebih baik.

Semasa temu bual itu juga, Reza mengesahkan bahawa siri spinoffnya dengan GG dan MJ masih belum mendapat 'pergi' dari mana-mana rangkaian.

“Kami telah merakam perkara lain yang dilaporkan oleh TMZ. Kami membuat persembahan lain dengan saya, Golnesa, dan MJ. Kami merakam seorang juruterbang dan saya fikir mereka kini mempunyai masa yang lucah untuk memutuskan sama ada mereka mahu melakukannya atau tidak,” jelasnya.

Shahs of Sunsettayangan perdana musim pertamanya pada 11 Mac 2012, dan ia menyiarkan episod terakhirnya pada 29 Ogos 2021.