Shahs of Sunset bintang solat farahan menjelaskan perselisihannya dengan Mercedes 'MJ' Javid semasa siaran Langsung Instagram yang dikongsi dan dipadamkan semalam.

Selepas dikurniakan a perintah sekatan sementara terhadap suami MJ, Tommy Feight , Reza menggunakan media sosial untuk berkongsi butiran tentang MJ peranan pada musim kelapan yang akan datang , dakwaan rancangannya terhadapnya, dan tingkah laku suaminya yang mengganggu.

Pada permulaan video, yang disiarkan di bawah, Reza menangani khabar angin mengenai MJ potensi ketiadaan dari musim baru.

'Perkara sebenar ialah homegirl mahukan lebih banyak wang dan dia mahukan apa yang dia bernilai dan mereka tidak memberikan apa yang dia mahu,' katanya. “Dia bersalin dan mereka berhenti berkomunikasi dengannya. Jadi, dia seperti, 'Tunggu sebentar. Apa yang berlaku dengan kedudukan saya?’”

Menurut Reza, MJ masuk ke hospital untuk melahirkan bayi lelakinya , Syams Francis , berazam untuk kekal dalam rancangan itu, walaupun ia bermakna mengkhianati salah seorang rakan terdekatnya.'Anak ayam ini sangat rendah kelasnya, dia pada dasarnya masuk untuk melahirkan, tidak menyedari bahawa pihak produksi tidak memanggilnya lagi. Jadi, dia seperti, 'Hmmm, apa yang saya akan lakukan untuk kembali ke rancangan itu? Saya tahu. Saya akan marah kawan saya kerana dia bintang rancangan itu,'” dakwa Reza. “‘Jadi saya akan kacau rakan saya dan mencipta begitu banyak drama untuk kembali ke rancangan itu.'”

Reza memberitahu penonton dalam taliannya bahawa MJ meminta salah seorang rakannya, yang dia panggil 'minion kecil gay,' untuk membantunya mencipta kekacauan di kalangan pelakon dengan menuduh suami Reza, Adam Neely , menipunya dan mengganggu rakannya secara seksual. Reza juga berkata MJ cuba menggunakan pelakon bersama mereka, Destiny Rose , sebagai bidak.

'Dan kemudian semua orang, seluruh pelakon, menyedari apa yang sedang berlaku dan betapa jahatnya dia dan tiada siapa yang melawatnya di hospital,' jelas Reza. “Ia tiada kaitan dengan saya. Saya benar-benar sejuk dengan dia sehingga dia datang untuk saya.

Berikutan kejatuhan mereka, MJ dilaporkan menghantar Tommy ke rumah Reza dan Adam, di mana dia merosakkan harta benda mereka selepas didakwa mengancam untuk membunuh Reza di telefon.

'Jika anda akan menghantar suami penjahat anda ke rumah saya untuk merosakkan harta saya dan mengancam nyawa saya dan anda akan menghantar anak gay anda untuk saya dan anda akan menuduh suami saya melakukan gangguan seksual, rasa apa? Saya tak nak kawan dengan awak,” sambung Reza. “Ia bukan sains roket, anak ayam! Saya tahu ibu awak jahat. Saya tahu awak mengandung. Saya tahu hormon awak tidak berfungsi. Tetapi kumpulkan hidup anda.”

Video dari Reza Instagram Cerita ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Versace Tahun Lepas (@lastyearsversace)

Shahs of Sunsetmusim lapan akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Birdie Thompson/AdMedia/ZUMA Press/Foto Stok Alamy, Foto Stok FayesVision/WENN/Alamy