Kebocoran NeNe terasa dia di luar dengan beberapa ahli pelakonnya sebagai Musim 11 Suri Rumah Sebenar Atlanta sedang gulung tikar.

Walaupun perjumpaan itu terbukti menjadi cabaran untuk rakan lama NeNe dan Cynthia Bailey , eksekutif Bravo dilaporkan berminat untuk membawa NeNe kembali ke rancangan itu dan menggegarkan seluruh pelakon.

'NeNe akan kembali,' dedah orang dalam rancangan itu Radar Dalam Talian kira-kira pergaduhan dramatiknya dengan Cynthia . 'Dia mengalami musim yang sukar, tetapi dialah yang Bravo inginkan.'

'Melainkan NeNe memutuskan sendiri untuk tidak melakukan persembahan itu, mereka akan menerimanya dan memberinya kenaikan gaji,' sumber itu menyambung.

Itu mungkin kenaikan yang agak tinggi, kerana dia dilaporkan memperoleh $2.75 juta untuk musim semasa ini yang berakhir sekarang. Tetapi apabila NeNe menghadapi kenaikan gaji, Cynthia mungkin menghadapi kapak.“Pejabat masih mempertimbangkan untuk memecat Cynthia dan membawa Marlo [Hampton] secara sepenuh masa,” sumber itu menyambung, sambil menambah bahawa Tanya Sam juga merupakan pengganti yang berpotensi.

Bagi Tanya pula, dia mempunyai banyak tawaran, termasuk berkahwin dan mempunyai anak. Sudah tentu, Cynthia juga telah bercakap tentang bertunang dengan Mike Hill, tetapi eksekutif Bravo mungkin tidak mahu menunggu.

NENE MENAMPAK PORSHA DALAM MESEJ TEKS BOCOR!

Walaupun Marlo sememangnya kegemaran eksekutif Bravo kerana dia mengacau periuk, Masukkan Moore bukan satu untuk mendapat tawaran. Sumber itu mendakwa bahawa eksekutif masih bukan peminat Kenya dan tidak akan memintanya untuk membuat pulangan .

'Para eksekutif masih membenci Kenya, dan mereka tahu bahawa dia cuba memanfaatkan penampilan percumanya untuk publisiti apabila dia muncul di parti Cynthia,' sumber itu menjelaskan, sambil menambah 'Kenya pasti tidak akan pernah kembali.'

Suri Rumah Sebenar Atlantareunion bersambung Ahad jam 8 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, INSTARimages