The Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Porsha Williams mengesahkan semalam bahawa dia mengharapkan anak pertamanya pada usia 37 tahun dengan kekasih barunya Dennis McKinley .

Dan sekarang, Masukkan Moore dan Bravolebrities lain bertindak balas terhadap berita bayi Porsha! Juga, adakah Porsha menyembunyikan kehamilannya daripada rangkaian Bravo?

Susulan pengumuman Porsha di Instagram semalam, Kenya, yang sedang mengandung juga dan tidak mengikut syarat terbaik dengan Porsha semasa dia berada di RHOA , bertindak balas terhadap berita itu dengan secara mengejutkan mengucapkan tahniah kepadanya!

“Tahniah!” menulis Kenya di bawah siaran media sosial Porsha.

RHOA Kenya bertindak balas terhadap berita kehamilan PorshaRakan pelakon Porsha Nene Bocor turut mengulas, menghantar ucapan selamat kepada Porsha.

“Masa kau cakap sesuatu! Sangat penat menyimpan rahsia,” tulis Nene, kemudian menambah: “Kami sangat teruja untuk bayi kami. Makcik tak sabar nak pegang awak.”

tuan rumah bravo Andy Cohen turut mengambil halaman Twitternya untuk mengucapkan tahniah kepada Porsha!

“Sangat teruja untuk @Porsha4real! Musim depan penuh dengan banyak detik sebenar yang mengubah hidup,” tulis Andy.

Dan sementara Andy mengucapkan selamat sejahtera kepada Porsha, laporan baru mengatakan bahawa Porsha membutakan rangkaian Bravo dengannya berita kehamilan !

pertama, Tamara Tattles melaporkan bahawa pasukan produksi RHOA terkejut dengan berita minggu ini kerana Porsha sebelum ini menafikan kepada mereka bahawa dia menjangkakan. Sebabnya? Porsha, yang mengalami beberapa kali keguguran semasa perkahwinannya dengan bekas suami sebelum ini Kordell Stewart , mahu merahsiakan berita bayi itu sekiranya dia kehilangan bayi itu.

Radar Dalam Talian juga melaporkan perkara yang sama, menyatakan bahawa pengumuman kehamilan Porsha datang tepat ketika penggambaran berakhir pada musim RHOA baharu. Jadi sekarang, produksi sedang berebut-rebut untuk memasukkan jalan cerita bayi Porsha pada rancangan itu.

'Porsha menggoda kehamilannya sepanjang masa dia menjalani penggambaran,' kata orang dalam kepada laman web itu. 'Dia tidak akan memberikan jawapan yang lurus tentang kehamilan, tetapi jelas bahawa dia mahu semua orang tahu.'

Sumber itu bagaimanapun menambah bahawa pengeluar tidak kecewa dengan rahsia kehamilan itu, dan mereka memahami sebabnya untuk menyembunyikannya.

“Tiada siapa yang marah pada Porsha. Dia takut mengalami keguguran lagi, jadi dia tidak mahu mengumumkan dalam rancangan itu sehingga dia berada dalam ‘zon selamat,’” tambah sumber itu.

Porsha kini dilaporkan akan merakam beberapa adegan tambahan supaya kehamilannya boleh disertakan dalam rancangan itu.

Tamara Tattles menambah bahawa musim baharu RHOA dijangka ditayangkan pada 4 November dan treler itu akan dikeluarkan pada bila-bila masa sekarang.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh #PorshaWilliams ???? (@porsha4real)

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com