Kredit: Charles Sykes/Bravo, Shutterstock/Jamie Lamor Thompson

Penggambaran untuk musim 15 daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta baru sahaja bermula, dan menurut pelakon, drama itu sudah mula terbongkar. Pada masa ini di tengah-tengah drama adalah Sheree Whitfield 's percintaan baru denganCinta dan Perkahwinan: Huntsvillepersonaliti Martell Holt .

Sheree dan Martell mula-mula diumumkan pada bulan Julai, dan menurut Sheree, keadaan berjalan dengan baik, walaupun dia perlahan.

“Saya sedang berseronok. Saya hanya, anda tahu, kami menikmati satu sama lain. Saya sedang berkencan dan saya tidak mengambil apa-apa juga [serius] sekarang,” kata pereka She by Sheree itu Kami Mingguan . 'Saya baru sahaja keluar dari hubungan, jadi saya hanya mengambil perkara satu hari pada satu masa.'

Walau bagaimanapun, beberapa rakan Sheree RHOA rakan pelakon tidak menganggap Martell begitu menggembirakan dan mula mempersoalkan kesahihan hubungan mereka.

Masukkan Moore baru-baru ini menutup pertimbangan Sheree dalam memilih pasangan yang baik, dengan menyatakan bahawa dia hanya mendoakan yang terbaik untuk rakannya.“Saya mahu Sheree gembira. Saya mahu dia memilih lebih baik. Saya rasa dia seorang pilihan yang baik, tetapi saya tidak fikir dia [mendapat] seorang pemilih yang baik,” kata Kenya. Sheree adalah dikaitkan sebelum ini kepada bekas con Tyrone Gilliams sepanjang musim 14 sebelum Sheree akhirnya memanggilnya berhenti selepas dia memalukan berdiri dia .

Sheree membalas kritikan Kenya, menjelaskan bahawa Kenya tidak mempunyai hak untuk menilai Martell kerana kedua-duanya tidak mengenali satu sama lain. Dia juga membawa Kandi Burruss' suami Todd Tucker ke dalam persamaan, menggunakan permulaannya yang sukar dengan kumpulan sebagai contoh bahawa tanggapan pertama tidak selalu tepat.

'[Ia] sangat lucu kerana mereka tidak mengenalinya,' kata Sheree kepada outlet itu. 'Tetapi, maksud saya, tiada siapa yang menjadi peminat setia Todd apabila dia mula-mula muncul.'

“Saya berada di tempat yang baik. Dan ia sangat melucukan bahawa Kenya [tidak bersetuju dengan Martell] kerana setiap kali dia menghantar mesej kepada saya atau saya akan bercakap dengannya, dia bertanya tentang dia. Jadi, untuk mencapai tahap dia sekarang, dan beberapa perkara yang berlaku agak gila bagi saya, tetapi harap semuanya dapat diselesaikan, 'sambung Sheree.

Drew Sidora juga mempunyai beberapa soalan tentang Martell dan tidak sabar-sabar untuk melihat bagaimana hubungan itu berlaku sebagai Drew dan suaminya, Ralph Pittman Jr. , kedua-duanya mempunyai 'hubungan' dengan Martell yang mendahului percintaannya dengan Sheree.

“Saya belum berjumpa dengannya, jadi kita lihat. Maksud saya, saya kenal dia. Saya sebenarnya berkawan dengan bekas isterinya, jadi saya tidak tahu bagaimana keadaannya,” jelas Drew kepada Kami di BravoCon. “Anda tahu, Ralph dan Martell sebenarnya bercakap. Mereka berkawan sebelum ini, jadi ini akan menjadi banyak hubungan. Ia akan menjadi banyak. Saya rasa seperti musim ini, ia sudah banyak!”

Berbeza, Sanya Richards-Ross , yang memulakan musim kedua beliau RHOA , percaya bahawa hubungan Sheree dan Martell adalah 'sebenar', dan dia 'sebenarnya menyukai mereka bersama-sama.'

'Saya tahu bahawa ada banyak perkara yang berlaku. Dan sudah tentu, anda tahu, kita semua tahu banyak tentang Martell' [kerana] dia juga berada di televisyen. Tetapi apabila saya bersama mereka, ia terasa sangat nyata. Rasanya ada banyak, seperti, saya tahu dia hanya berseronok. Dia seperti, 'Dengar, saya tidak mencari suami,' tetapi saya suka tenaga mereka bersama, 'katanya.

Mengenai perkara yang boleh dijangkakan penonton daripada musim 15, Kandi berkata bahawa ia bermula dengan 'dentuman'. Kenya kemudian mengulangi sentimen itu, memanggil musim baharu sebagai 'gila.'

'Ia agak gila,' kata Kenya. “[Kami baru sahaja menamatkan] minggu pertama [dan terdapat] banyak aksi. Anda tahu, perkara tentangAtlanta, jangan pernah mengira kami. Rating kami naik. Kami bermain dengan baik, dan saya fikir ia akan menjadi musim yang sangat menarik.'