The perselisihan yang berterusan antara Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Masukkan Moore dan Kim Zolciak tidak akan tamat dalam masa terdekat!

Terutamanya berikutan penampilan Kenya minggu ini di Pertunjukan Wendy Williams . Bintang realiti Bravo berusia 46 tahun itu tidak menahan sedikit pun ketika dia menyelar Kim dan juga mengambil beberapa gambar ke arah suami Kim Kroy Biermann .

Kenya pertama membayangkan Kim, 39, cemburu kepadanya apabila Wendy bertanya tentang perselisihan mereka.

Kenya berkata, “Saya tidak tahu apa masalah dia dengan saya…Maksud saya, saya mungkin mempunyai sesuatu yang dia mahukan. Saya masih mempunyai wajah asal saya.”

Dia juga melemparkan sedikit naungan ke arah Kroy, sambil berkata, 'Dia memakai solek untuk dipadankan dengan solek Kim.'Apabila ia datang kepada khabar angin bahawa dia sedang mengandung selepas menjalani Rawatan IVF , Kenya tidak memberikan jawapan yang lurus.

'Saya akan katakan apabila saya bersedia untuk berkata. Kami sangat terbuka tentang keinginan untuk mempunyai anak bersama-sama, 'kata Kenya. “Saya tidak cakap sama ada. Saya hanya berkata apabila saya boleh berkata, saya akan gembira untuk memberitahu dunia.'

Topik lain yang dibicarakannya ialah laporan bahawa Bravo telah memberinya kata dua untuk sama ada filem bersama suaminya Marc Daly atau berisiko kehilangan pekerjaannya – sesuatu yang dinafikan Kenya.

'Mereka tidak pernah memberi saya kata dua,' dedah Kenya. “Saya bintang hubungan kami. Dia tidak malu kamera. Dia hanya tidak mahu menjadi sebahagian daripada dunia itu. Saya fikir dia terbuka untuk menyokong saya dalam apa jua cara yang dia boleh. Sebagai sebuah keluarga, kami hanya perlu memutuskannya bersama-sama.”

Marlo Hampton turut menerima teduhan oleh Kenya kerana dia enggan bercakap tentangnya, hanya memberitahu Wendy: 'Saya tidak tahu siapa yang anda maksudkan.' Anda boleh lihat video wawancara tersebut di bawah.

Episod baharu RHOA disiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

Kredit Foto: Wendy William Show

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG KOMEN KENYA DAN EPISOD BARU RHOA?