RHOA Nene Leakes dan Porsha Williams Instagram Perseteruan

Kebocoran NeNe memanggil Porsha Williams di Instagram malam tadi di tengah-tengah episod baharu Suri Rumah Sebenar Atlanta .

Semasa episod RHOA malam Ahad, Kandi Burruss memberitahu NeNe dan beberapa bintang bersama mereka perkara yang tidak menyenangkan tentang Porsha tunang semasa Dennis McKinley . Kemudian, Kandi mendapati bahawa seseorang telah kembali dan memberitahu Porsha apa yang dia katakan kepada wanita itu. Bagaimanapun, kesemua wanita itu menafikan memberitahu Porsha, terutamanya NeNe.

Tetapi semasa ketua bercakap Porsha di rancangan itu, dia dilihat mengakui bahawa NeNe memang orang yang memberitahunya tentang perbualan peribadi itu dan NeNe tidak terlalu gembira selepas menonton episod itu. Malah, dia menggunakan media sosial, di mana dia menyelar Porsha kerana melemparkannya ke bawah bas dan gagal menjadi 'anak ayam naik atau mati.'

“Apabila anda menaiki atau mati anak ayam!!!! Hey lil sis, saya tolong awak! Lil sis: Ya ok! Lepas tu campak kakak besar bawah bas! Apa F**K?” NeNe menulis dengan foto dirinya dan Porsha.

NeNe juga menolak Porsha dengan beberapa siri tag cincang, termasuk '#Loyalty,' '#Dontbitethehandthatthatfeedsyou,' dan '#Beloyaltosomebody,' dan mengisytiharkan, 'Saya keluar.'Selepas siaran NeNe dikongsi, Porsha membalas di bawah siaran itu.

“Jadi awak sms saya dan tanya saya soalan kemudian buat andaian. Sekarang anda datang ke media sosial dan hentikan saya! B***h awak buat saya putar belit,” tulisnya. “#FakeasHell #CutTheCrap.”

Tetapi NeNe tidak selesai dan dipecat terus ke arah lawan mainnya kerana bertindak seperti 'mangsa' dan menyebutnya perselisihan dengan bekas bintang bersama mereka , Taman Phaedra .

'[Porsha] mahu menjadi mangsa,' kata NeNe. “Awak kacau Phaedra dengan cara yang SAMA.”

RHOA Porsha Williams Membakar Kembali Diss Instagram NeNe

'NeNe menyimpannya 1 JUTA,' tambah NeNe.

NeNe juga membalas kepada seorang peminat yang berkata NeNe sepatutnya memilih untuk mengendalikan pertikaiannya dengan Porsha secara peribadi, dan bukannya memanggil bintang bersamanya secara terbuka.

“Adakah awak kata datang ke NeNe!” Balas NeNe kepada peminat. “Saya menghantar mesej kepada Porsha dan bertanya kepadanya pada pukul 11 ​​pagi tadi. Dia tidak pernah kembali kepada saya sehingga dia melihat siaran ini. kenapa? Kerana dia tidak peduli tentang persahabatan! Dia melemparkan SEMUA ORANG ke bawah bas.”

Kebocoran RHOA NeNe Terkemuka Dengan Porsha Williams Feud

Suri Rumah Sebenar Atlanta musim 11 disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo