Shamari DeVoe berlorek Marlo Hampton atas peranan sambilan beliau pada Suri Rumah Sebenar Atlanta semasa episod malam Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dan Marlo, boleh difahami, tidak gembira mengenainya.

Dalam satu siri tweet, Marlo membalas serangan Shamari atas komennya oleh menyelar fesyennya , perkahwinannya , dan dia situasi kewangan .

“Shamari, secara keseluruhan, siapa yang anda fikir adalah suri rumah yang paling teduhSuri Rumah Sebenar Atlanta?” seorang pemanggil bertanya semasa persembahan Ahad.

“Saya rasa siapa suri rumah yang paling teduh? Sudah tentu saya akan berkata... Oh tunggu sebentar! Marlo bukan suri rumah kan?” balas Shamari.

Selepas menonton episod itu, Marlo menjawab diss rakan bintangnya.“Terima kasih [Shamari DeVoe] Saya sanjung anda seorang peminat; pic paling teduh, tanpa pic, saya mesti melakukan sesuatu dengan betul anda kelihatan comel malam tadi walaupun perempuan, terima kasih kepada api yang saya letakkan di bawah bahagian depan renda gereja dan pakaian tahun 1999,” dia tweet.

“Awww! Anda dialu-alukan, kawan (pertunjukan) [Marlo Hampton]!” balas Shamari. “Saya pasti akan menghantar pesanan yang boleh dimakan kepada anda apabila saya kembali ke Atlanta selepas melakukan lawatan akhbar NYC SAYA kerana menjadi AHLI PEMAIN #RHOA… Hotel dan alias manakah yang anda gunakan minggu ini supaya saya boleh memastikan anda mendapatkannya ?”

Walaupun Shamari cuba untuk menutup Marlo, Marlo tidak berundur sama sekali. Malah, dia berkongsi tweet lain yang menunjukkan dia berpura-pura menjadi isteri kepada suami Shamari, Ronnie DeVoe , minggu ini.

“Temui @ShamariDeVoe sekali lagi, saya perlu mengajar anda di Fabulosity! Susunan yang boleh dimakan … anak saudara saya tidak makan itu, cuba pakej Godiva yang bagus, dan alias yang saya gunakan minggu ini ialah isteri kepada Ronnie – sama seperti anda,” tulisnya.

Perseteruan Shamari dan Marlo berterusan di Twitter untuk beberapa lama tetapi selepas berkongsi tweet terakhir kepada Marlo pada hari Isnin, Shamari memilih untuk memadam mesej itu sepenuhnya.

“Oh, MarHO! Kerajaan masih ditutup! Gunakan peluang keselamatan kredit rendah ini untuk menipu untuk mendapatkan Gucci terbaharu dan bukannya meletakkan batu pada coochi anda minggu ini,” tulisnya dalam siarannya yang kini dipadamkan. “SAYA DAN suami sibuk. Berebut, perempuan!”

Walaupun siaran Shamari akhirnya dipadamkan, Marlo terjumpa tangkapan skrin siarannya yang dikongsi di Instagram dan membalas dengan mesej lain di Twitter.

'Saya telah memakai Gucci sejak awak menyanyi oohs & aahhsss,' kata Marlo. 'Saya tahu siapa yang menjejaki penutupan kerajaan, anda masih perlu membuat pembayaran ansuran IRS tersebut untuk cukai IRS belakang tersebut. DM saya jika anda perlu meminjam sesuatu.”

Suri Rumah Sebenar Atlanta musim 11 disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo