Tuan-tuan dan puan-puan, yang terbaru Suri Rumah Sebenar Atlanta daging lembu melibatkan Nene Bocor (sudah tentu!) dan Miss Dia oleh Sheree aka Sheree Whitfield !

Topik perbalahan RHOA ini yang anda tanya? Semuanya ada kaitan dengan mugshot! Dan hari ini Sheree bertepuk tangan pada Nene atas beberapa komen yang dia buat tentang anaknya Kaherah Whitfield semasa penampilannya di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada malam Ahad.

Daging lembu ini pada asalnya berpunca daripada komen yang dibuat oleh Sheree tentang Nene pada episod terbaru RHOA kerana dia tidak menghargai Nene memanggilnya sebagai jenaka penjara. Tyrone Gilliams seorang 'seniman penipu' walaupun dia berkhidmat 10 tahun untuk penipuan kewangan!

“Betul ke, NeNe? Anda dan Gregg sama-sama mempunyai mugshot,” kata Sheree semasa pengakuannya di rancangan itu.

Baik Nene ditanya tentang komen Sheree semasa diaWWHLpenampilan dan dia pergi dalam fesyen Nene biasa.'Saya benar-benar tidak kisah tentang Sheree yang membawa gambar mugshot,' kata Nene kepada hos Andy Cohen . “Mugshot tidak sama dengan 10 tahun penjara kerana melakukan skim Ponzi. Saya tidak menghabiskan satu hari di penjara melakukan apa-apa, sayang, OK? Jadi anda mendapat 10 tahun penjara, anda pasti tidak akan berjalan-jalan di sini dengan baik tanpa badan. Anda mendapat 10 tahun dengan fed, sayang. Itu adalah situasi lain.'

“Dan omong-omong, Shereé perlu risau tentang gambar mugshotnya sendiri. Anak lelakinya mendapat mugshot dan lelakinya mendapat mugshot, jadi tolong jangan sebut tiada mugshot,” tambah Nene. 'Mari menjadi yang sebenar. Dia telah dibuang. Dia mencuri kedai, ingat?”

Yikes. Sheree kemudiannya melalui Instagramnya untuk membalas komen Nene mengenai anaknya milik Kairo mugshot (dia ditangkap kerana DUI dan memandu secara melulu pada tahun 2016 ketika dia berumur 19 tahun) dengan menyiarkan gred kolejnya yang semuanya A dan B. Awak pergi Kairo!

Sheree memberi kapsyen pada imej itu: '#FirstBornIsaTSUGrad #WhenUrEducationIsUrClapback #Well RaisedandBehaved #3.46GPA #4.0GPA #BlackExcellence #WhenuDontNeedaRebuttal #ProudMOM #Tierra #Kairo #Kaleigh.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shereé Whitfield (@shereewhitfield)

Bagi Nene, di bawah adalah beberapa gambar mugshotnya. Dia pada asalnya ditangkap pada tahun 1992 pada usia 25 tahun kerana 'kecurian perkhidmatan' dari sebuah syarikat telefon yang membawa kepada percubaan. Dia akhirnya ditangkap beberapa kali lagi kerana melanggar tempoh percubaannya mengikut Surat Harian .

Nene Bocor Tangkap Mugshot

Tembakan mug berbilang Nene Leakes

Kredit Foto: Bravo TV/DailyMail

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI PERTEMBAHAN INI ANTARA NENE DAN SHEREE?