Menjelang Suri Rumah Sebenar Atlanta kesudahan malam ini, Cynthia Bailey sedang menembak balik Nene Bocor selepas Nene menuduhnya mengkhianati dan cuba memecatnya.

Nene telah membidas rakan pelakon RHOAnya selama beberapa minggu terakhir, selepas dia mula-mula tidak diikuti kebanyakannya sejurus selepas penggambaran perjumpaan semula . Nene kemudian membuka Twitter menuduh Cynthia dan Kandi Burruss merancang menentangnya dengan cuba membawa Masukkan Moore kembali ke persembahan.

Seperti yang diketahui oleh kebanyakan peminat RHOA sekarang, Kenya akan membuat penampilan kameo pada episod akhir malam ini, kerana dia akan dilihat menghadiri sesuatu majlis untuk Cynthia. Dalam temu bual baharu, Cynthia menafikan pernah menjadi kawan jahat kepada Nene.

“Saya telah menjadi kawan baik kepada Nene selama bertahun-tahun. Saya telah setia kepadanya pada pendapat saya untuk satu kesalahan, 'kata Cynthia kepada Kehidupan Hollywood .

Cynthia kemudian menjelaskan bahawa semasa dia menjemput Kenya ke acaranya, dia tidak tahu Kenya sebenarnya akan hadir, dan memberitahu Nene dia hanya perlu 'mengatasinya.'“Kenya memberitahu saya dia tidak akan hadir kerana penggambaran, jadi saya faham dan teruskan. Tidak ada sebab untuk tidak membawanya kepada Nene, tempoh,” jelas Cynthia. “Kenya muncul dengan Juga dan mengejutkan saya pula. Jadi apa, atasinya. Saya gembira melihat SEMUA rakan saya di sana. Tidak kira apa yang anda lihat saya katakan di dalam atau di luar kamera. Saya telah berada di rancangan itu selama sembilan tahun. Saya sangat sedar apabila mikrofon saya dihidupkan dan apabila ia dimatikan. Apa sahaja yang saya katakan, atau apa sahaja yang anda baca, dilakukan dengan semangat menjaga keamanan. Saya tidak ada niat jahat.”

PORSHA WILLIAMS BOCOR MESEJ TEKS MARAH & KEJAM NENE!

Dia juga menangani tuduhan Nene bahawa dia sedang merancang dengan Kandi untuk membuat dia memulakan rancangan Bravo.

'Mengapa Nene berkata saya cuba untuk membuatnya memulakan persembahan untuk membantu mengembalikan Kenya apabila saya selalu mengatakan secara terbuka bahawa mereka berdua hebat dalam rancangan itu,' katanya. “Apa motif saya? [Ia] tidak masuk akal. Pokoknya.'

Apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, Cynthia percaya dia mempunyai ruang dalam hidupnya untuk Nene dan Kenya.

'Saya sejujurnya menyayangi mereka berdua,' kata Cynthia. “Kita bukan sekolah menengah! Saya enggan memilih antara rakan saya, atau berada di tengah-tengah sebarang isu yang mereka hadapi. Apakah sebab saya perlu mengkhianati NeNe, yang anda lihat saya menyokong sepenuh hati sepanjang musim? Lebih-lebih lagi dengan suaminya yang berhadapan dengan kanser. Apakah matlamat akhir? Apa yang saya dapat daripadanya? TIADA!”

Perlawanan akhir musimSuri Rumah Sebenar Atlantadisiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

Kredit Foto: Bravo TV