Nene Bocor sedang dishing on the Suri Rumah Sebenar Atlanta pertemuan semula dalam temu bual serba baharu, kerana dia juga mendakwa dialah yang mencetuskan idea untuk perjumpaan Real Housewives.

Menjelang bahagian II daripada Pertemuan semula RHOA malam ini, Nene, siapa bertelagah dengan kebanyakan bintang bersamanya, mengakui dia sangat benci melakukan perjumpaan semula dan mendedahkan sebabnya.

'Satu perkara yang boleh saya katakan secara terbuka ialah saya tidak suka pertemuan semula itu,' kata Nene kepada DAN! Berita . “Ia bukan rahsia kepada mana-mana ahli pelakon saya, ia bukan rahsia kepada penerbit saya, ia bukan rahsia kepada Andy Cohen. Mereka semua tahu perasaan saya mengenainya.”

Menurut Nene, dia tidak menikmati pertemuan semula kerana dia merasakan seperti biasa sasaran .

'Saya tidak menyukainya, jadi apabila saya keluar, saya tahu bahawa pistol itu diacukan kepada saya,' katanya. 'Jadi ia tidak seperti apa-apa yang saya teruja untuk lakukan.'Nene juga menyatakan bahawa dia sebenarnya yang mencipta idea untuk perjumpaan semula, mencadangkannya kepada Real Housewives penerbit eksekutif dan hos Bravo Andy Cohen .

'Saya sebenarnya orang yang pada dasarnya mencipta perjumpaan semula,' kata Nene. 'Saya pergi ke Andy Cohen pada suatu hari dan berkata, 'mari kita buat perjumpaan,' dan saya benci saya pernah berkata begitu, kerana kami telah mengadakan perjumpaan semula sejak itu!'

Dalam melakukan beberapa penggalian, dakwaan Nene nampaknya agak tidak masuk akal kerana perjumpaan semula suri rumah pertama adalah untukSuri Rumah Sebenar Orange Countypelakon musim 2 dan ia disiarkan pada 20 Mac 2007.

Perjumpaan Suri Rumah Pertama untuk Suri Rumah Sebenar Orange County Musim 2

Pertemuan semula RHOC musim 2 disiarkan hampir 2 tahun sebelum musim pertamaSuri Rumah Sebenar Atlantamemulakan kerjaya pada 7 Oktober 2008.

Tarikh Tayangan Perdana Pelakon RHOA Musim 1

Tuntutan terbaru oleh Nene ini datang hanya beberapa bulan selepas dia menuduh Lisa Vanderpump, bintang daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , daripada mencuri lokasi dia ada dalam fikiran untuk mencipta bar, untuk restoran PUMPnya.

Nene mendakwa bahawa dia menemui lokasi itu semasa berada di Los Angeles dan kemudian menghubungi Lisa untuk mendapatkan nasihat tentang kemungkinan membuka bar di sana, tetapi Lisa meyakinkannya bahawa ia bukan idea yang baik. Tambahnya, tidak lama kemudian, dia melihat Lisa telah membuka restoran PUMP miliknya di lokasi yang sama.

Lisa telah bagaimanapun dinafikan Dakwaan Nene, mengatakan dia sudah mengetahui lokasi itu kerana tuan rumah adalah tuan tanah yang sama untuk beberapa restoran dan barnya yang lain.

Bahagian keduaSuri Rumah Sebenar Atlantareunion disiarkan malam ini pada 8/7c di Bravo TV.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Bravo TV