Suri Rumah Sebenar di Atlanta DAN suri rumah, Kebocoran NeNe, tidak pernah takut untuk meluahkan fikirannya — terutamanya apabila ia mengenai bekas BFF dan bintang bersama RHOA, Cynthia Bailey .

Dalam temu bual denganThe Morning Hustle's Lo Down With Lore'l, NeNe tidak menahan sama sekali dan menjelaskan mengapa dia sebenarnya 'berasa buruk' untuk Cynthia.

Tidak menghairankan bahawa NeNe tidak merasakan Cynthia hari ini, memandangkan dia baru-baru ini cetusan media sosial tentang wanita RHOA dan Bravo Andy Cohen . Tetapi apabila NeNe ditanya tentang perlu berdiri di atas terapung Bravo's Pride Parade bersama suri rumah lain, termasuk Cynthia, NeNe mengakui dia hanya kasihan kepadanya.

'Saya rasa dia pasti menjadi mangsa 'dia boleh melakukan apa sahaja yang dia perlu lakukan untuk berada di rancangan itu,'' kata NeNe. Dia terus mengatakan bahawa dia tidak akan pernah mendengar penerbit jika mereka memberitahunya untuk menghidupkan rakan demi penilaian, tetapi Cynthia akan melakukannya.

'Ia kerana dia lebih lemah. Dia pasti lemah,” tambah NeNe.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Peach Report Daily (@thepeachreportdaily)

NeNe permusuhan terhadap Cynthia dan ramai suri rumah Atlanta yang lain bermula lama dahulu. Terbaru, kemarahannya berpunca daripada apabila wanita itu menyerbu almarinya di atas kehendaknya pada musim 11. Dalam temuduga , Lore'l memberitahu NeNe dia fikir suri rumah yang lain suka menekan butangnya dengan harapan boleh menyebabkan pertengkaran. NeNe bersetuju dengannya.

'Jika anda menonton rancangan itu dari awal - saya seorang suri rumah asal - dan saya rasa jika anda akan datang untuk seseorang, anda perlu datang untuk yang asal.' Dalam erti kata lain, jika anda menyerang OG, anda akan mendapat perhatian paling banyak pada rancangan itu.

Mungkin wanita RHOA akan mengingati perkara itu apabila mereka mahukan lebih banyak masa skrin dalam musim 12. Maaf, NeNe.

Sehingga hari ini, Cynthia dan NeNe kekal sebagai 'costar', dan bukan kawan.

Kredit Foto: John Nacion Imaging/startraksphoto.com, DFree/Shutterstock.com