Laporan baharu sedang mengesahkan Porsha Williams memang mendapat rancangan spinoff sendiri!

Selepas krew kamera dikesan di Suri Rumah Sebenar Atlanta ahli pelakon mandi bayi baru-baru ini , orang dalam telah bersuara dan mendedahkan butiran baharu tentang apa, dan siapa, akan disertakan dalam episod siri Porsha yang akan datang.

'Kamera sedang bergolek semasa mandi bayi dan ia akan menjadi sebahagian daripada istimewa penghantaran bayi Porsha yang dia rakamkan,' kata orang dalam. Radar Dalam Talian .

'Tiga minggu terakhir kehamilan Porsha akan menjadi istimewa dan juga kelahirannya,' sumber itu menyambung.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh #PorshaWilliams ???? (@porsha4real)

SebagaiRHOApeminat akan ingat, Porsha mengesahkan dia dan Dennis McKinley adalah mengharapkan anak pertama mereka bersama pada September tahun lalu dan minggu kemudian, dia mendedahkan mereka juga bertunang .

'Ia adalah hujan yang sangat emosional, semua orang suka Porsha dan sangat gembira untuknya,' dedah sumber itu.

Menurut orang dalam, Bravo TV memutuskan untuk memberi ganjaran kepada Porsha dengan keistimewaannya sendiri kerana dia sangat terbuka dan jujur ​​dengan hubungannya dan cabarannya sejak beberapa tahun lalu.

'Porsha telah berkongsi setiap aspek dalam hidupnya, dari teman lelakinya Dennis hingga kehamilannya dan kemudian pertunangan mereka dan penerbit mahu penonton melihat segala-galanya,' kata sumber itu.

https://www.instagram.com/p/BuRPp-5g8tT/

Mengenai siapa peminat boleh mengharapkan untuk melihat pada siri akan datang, PorshaSuri Rumah Sebenar Atlantabintang bersama, termasuk Cynthia Bailey , Marlo Hampton , dan Shamea Morton , telah hadir di bilik mandinya, seperti yang berlaku Masukkan Moore .

“[Kenya] sangat dahaga,” dakwa sumber itu. 'Dia menandatangani pelepasan untuk berada di rancangan itu kerana dia terdesak untuk kembali ke TV.'

Suri Rumah Sebenar Atlantadisiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MENONTON PERANCANGAN SPINOFF PORSHA?