Porsha Williams tidak diikuti tunang dia, Dennis McKinley , di Instagram minggu lalu di tengah-tengah khabar angin tentang potensi penipuan dan pertikaian kewangan , tetapi adakah mereka benar-benar berpecah?

Sementara Suri Rumah Sebenar Atlanta pasangan itu kelihatan melalui masa yang sukar selepas itu menyambut anak perempuan mereka , Pilar Jhena , awal tahun ini, Porsha memuji Dennis semasa Festival Filem Hitam Amerika di Miami Khamis lalu. Dia juga membayangkan bahawa perkahwinan mereka mungkin akan ditolak.

“[Dennis] akan sentiasa menjadi bapa kepada anak perempuan saya dan saya akan menyayanginya selama-lamanya. Kami benar-benar melalui jatuh bangun kami bersama-sama. Dan saya masih bersyukur kepada Tuhan atas nikmat yang saya tuntut setahun lalu,” jelas Porsha, menurut laporan 14 Jun daripada Intipati . “Masih ada perkara dalam diri kita yang tidak sempurna, yang perlu kita hadapi sebagai sebuah keluarga. Tetapi secara keseluruhan saya masih bersyukur kepada Tuhan dan saya tahu dia memegang kedua-dua tangan kami selagi kami sentiasa berdoa.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh #PorshaWilliams ???? (@porsha4real)Seperti yang peminat akan ingat, Porsha mengumumkan semasa episod 2018RHOAbahawa dia akan berkahwin. Tidak lama kemudian, ia telah didedahkan dia dan Dennis telah bertunang . Pada masa yang sama, Porsha mengesahkan dia juga begitu mengharapkan anak pertama mereka .

Walaupun Porsha memang mencadangkannya rancangan perkahwinannya masih dihidupkan, dia kemudian membayangkan kemungkinan kelewatan. Dia memberitahu penonton acara itu bahawa dia 'melakukan segala-galanya dalam masa saya sendiri.'

“Bukannya ada apa-apa yang saya cuba sembunyikan atau larikan, tetapi jika anda mencintai seseorang dan anda melakukan kesilapan atau dia melakukan kesilapan atau apa sahaja yang berlaku, anda perlu memastikan bahawa anda semua baik pada penghujung masa. hari itu,” jelasnya. “Saya berada di rancangan televisyen realiti dan saya berbangga kerana bersikap telus dalam rancangan itu, tetapi pada masa yang sama saya manusia dan apabila anda bercakap tentang keluarga, sesuatu yang anda mahukan seumur hidup, anda perlu melindungi ia.”

Walaupun banyak pasang surut dalam hubungan pasangan itu, Porsha mengucapkan selamat Hari Bapa kepada Dennis di Instagram pada hujung minggu.

“Selamat Hari Bapa pertama Dennis! Pj @pilarjhena diberkati mempunyai ayah yang hebat seperti anda. Sungguh indah untuk menyaksikan ikatan yang anda miliki dengan malaikat kecil kami, 'tulis Porsha pada 16 Jun.

https://www.instagram.com/p/ByxRzEAHntV/

Kredit Foto: Instagram