Sesuatu nampaknya telah berlaku antara Porsha Williams dan Dennis McKinley .

Hanya dua bulan selepas itu Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang dan tunangnya menyambut bayi perempuan mereka , Pilar Jhena Mckinley , khabar angin berkisar tentang kemungkinan perpecahan selepas a Suri Rumah Sejati halaman peminat di Instagram menyedari bahawa Porsha dan beberapa ahli keluarganya menyahikut Dennis.

“Mereka PASTI berhenti mengikuti Dennis. Apa pun yang berlaku, saya menghantar cinta dan suasana yang baik kepada Porsha,” halaman Bravo Superfans menulis dalam kapsyen catatan mereka.

Menurut halaman itu, Porsha, ibunya, Diane, dan adik perempuannya, Lauren, semuanya telah berhenti mengikuti Dennis.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo Superfans (@bravosuperfans)

Porsha dan Dennis mengesahkan pertunangan mereka pada Oktober tahun lepas selepas mengumumkan kehamilannya bulan sebelumnya.

Seperti yang peminat telah lihat padaRHOA, Dennis telah dituduh berkelakuan teduh pada masa lalu dan semasa satu episod tertentu rancangan itu, Porsha dilihat berhadapan dengannya menghantar mesej kepada bekas teman wanitanya .

Pada penghujung tahun lepas, selepas pelakon bersama Porsha, Kandi Burruss , menyuarakan kebimbangannya tentang Dennis sebagai pemain dan penipu, Porsha bercakap Andy Cohen kira-kira syak wasangka bintangnya pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

'Saya hanya fikir bahawa Kandi baru sahaja keluar dari kebencian dan sengsara,' kata Porsha. 'Saya tidak benar-benar tahu bahawa ini akan datang. Maklumlah, kami seperti cool, bercakap di telefon, dan kemudian dia berpaling dan menarik bekas pembantu saya seperti yang Phaedra lakukan dengan bekas pembantunya.'

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.