Penarafan RHOA Cast Musim 11 menurunkan Kenya Moore dan Phaedra Parks mungkin kembali

Suri Rumah Sebenar Atlanta rating merosot.

Menurut laporan baharu, rating untuk episod terbaru siri Bravo adalah paras terendah sepanjang masa untuk musim ke-11 rancangan itu dan juga menandakan mereka episod penilaian terendah dalam beberapa tahun . Tetapi, adakah itu benar-benar bermakna beberapa siri ' bekas bintang akan kembali ?

TV Mengikut Nombor mendedahkan episod rancangan itu pada 23 Disember hanya menerima 1.65 juta penonton. Sementara itu, seminggu sebelum itu, siri ini mendapat sambutan 1.82 juta penonton . Sebagai perbandingan, rancangan itu mempunyai purata 2.25 juta penonton setiap episod untuk musim sebelumnya.

Apabila rating terus menurun, khabar angin berkisar tentang potensi pulangan Masukkan Moore dan juga Taman Phaedra .

'Kenya dan Phaedra suka mengetahui bahawa mereka merindui RHOA,' kata sumber Kehidupan Hollywood pada 30 Disember. “Mereka sedar bahawa rating menurun musim ini, dan kedua-dua wanita merasakan sebab yang besar adalah kerana mereka. Mereka tahu mereka benar-benar membantu membuat persembahan.”Sebagai peminatSuri Rumah Sebenar Atlantaakan ingat, Phaedra meninggalkan persembahan selepas musim kesembilan berikutan perbalahan yang hangat melibatkan khabar angin yang dia mulakan, yang mendakwa bintang bersamanya, Kandi Burruss dan Todd Tucker , telah didakwa cuba dadah Porsha Williams dan mengambil kesempatan daripadanya.

Bagi Kenya, dia dilaporkan dipecat daripada rancangan itu selepas musim 10 kerana keengganannya untuk mendedahkan perkahwinannya dengan suami Marc Daly kepada kamera.

Walaupun ada kontroversi yang menyelubungi kedua-dua keluar wanita , dan sama ada mereka dipecat atau tidak atau memilih untuk pergi, orang dalam terus mengatakan bahawa pulangan daripada wanita, atau kedua-duanya, adalah kemungkinan.

Siapa yang Anda Ingin Lihat Kembali di RHOA?

  • Kenya!
  • Phaedra!
  • Kedua-duanya!
  • tidak juga!

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

“Phaedra merasakan bahawa Kandi turut terlibat dalam penembakannya dan Kenya merasakan NeNe turut membantunya, tetapi Kandi mahupun Nene tidak merasakan itu benar,” sumber itu menyambung. 'Kenya merasakan bahawa dia mempunyai jalan cerita yang hebat dengan bayi dan perkahwinannya dan Phaedra merasakan perkara yang sama dengan bekas Apollo Nida jauh, jadi wajarlah mereka berasa sedikit gembira mengetahui bahawa mereka dirindui. Ia sentiasa mungkin untuk kembali dan kedua-dua wanita terbuka kepada idea itu pada satu ketika.'

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 11 disiarkan pada malam Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Jamie Lamor Thompson/Shutterstock.com

BERITAHU KAMI – APA YANG PERLU DIPERSALAHKAN ATAS PENARAFAN RHOA YANG RENDAH? ANDA MAHU LIHAT SAMA ADA KENYA ATAU PHAEDRA KEMBALI?