Kredit: Kredit: WENN/Alamy, Faye's Vision/startraksphoto, MEGA

Yang Mantan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Kathryn Edwards ialah kembali lagi dan memberinya dua sen pada drama yang semakin memuncak di tengah-tengah Lisa Iman dan Erika Jayne lwn. Kathy Hilton keadaan. Dalam temu bual baharu yang sangat terperinci, Kathryn mendakwa bahawa Bravo cuba menyelamatkan Lisa, Erika, DAN Kathy Hilton untuk penarafan emas. Selain itu, dia bertegas bahawa Kathy tidak pernah menggunakan a “cemuhan gay” sambil menyelar persahabatan Erika dan Lisa.

Bercakap dengan David Yontef pada podcastnya, Di Sebalik Tali Baldu bersama David Yontef , Kathryn berkata dia tidak percaya Kathy akan menggunakan 'slur gay' di tengah-tengah kemarahan di The Caribou Club di Aspen, Colorado, kerana Kathy bukanlah seorang wanita yang 'mengutuk' dan mempunyai ramai kawan gay.

“Saya secara peribadi tidak percaya dia mengatakannya atas dua sebab. Saya rasa dia mempunyai ramai kawan dalam komuniti gay. Banyak. Dan perkara kedua ialah dia berkeras untuk tidak mengutuk. Adamant. Dia tidak.'

Walau bagaimanapun, Kathryn mengakui bahawa dia percaya Erika mungkin adaterfikirdia mendengar Kathy menggunakan bahasa yang menghina kerana kelab itu 'keras', dan Kathy sangat mungkin mengalami “kehancuran.”

'Saya tidak mengatakan bahawa Erika tidak fikir dia mendengarnya, jika muzik itu kuat dan anda tahu, terdapat sekumpulan orang dan terdapat banyak bunyi,' kata Kathryn. 'Saya tidak mengatakan bahawa saya tidak fikir [Kathy] mengalami krisis dan tidak mengatakan dia mahu merosakkan Kyle [Richards] dan semua perkara lain. [Tetapi] jika ada satu perkara, saya tidak percaya bahawa dia berkata [cemuhan gay],” katanya kepada outlet itu.Kathryn terus menghuraikan fakta bahawa walaupun tidak ada rakaman sebenar yang didakwa 'kehancuran' Kathy, dia percaya ia berlaku, tetapi ia mungkin telah ditiup di luar perkadaran.

“Dia mengalami kemerosotan pada tahap tertentu. Jadi, saya tidak akan membenarkan dia berkata begitu. Saya [tidak] percaya dia seperti malaikat. Saya fikir apabila dia membiarkannya bertiup, dia melepaskannya.”

Apabila tiba pada konfrontasi perjumpaan musim 12 yang sangat hangat antara Lisa, Erika dan Kathy, Kathryn percaya Bravo 'menyuntingnya' daripadanya dan ia berlangsung 'lebih lama' dan menjadi 'lebih hodoh.'

“Mereka menyunting perkara itu… Saya pasti itu adalah cara mereka cuba menyelamatkan Kathy, Erika, dan Rinna, dan persembahan itu. Kerana saya yakin ia menjadi hodoh, 'katanya RHOBA tawas didakwa. “Maksud saya, dengar, gabungan itu. Mereka mahu menyelamatkan semua orang salah seorang daripada mereka jika boleh.”

Namun, Kathryn percaya bahawa ketiga-tiga mereka telah 'memotong terlalu dalam kepada daging putih' sehingga ada sesuatu yang perlu diberikan, dan pada pendapatnya, jika seseorang mesti pergi, Kathryn percaya Kathy akan menjadi orang yang dihukum.

'Sejujurnya, saya fikir jika mereka terpaksa melepaskan seseorang, saya fikir mereka akan melepaskan Kathy. Mereka akan membiarkan Kathy pergi dan mereka akan cuba mencari orang lain [untuk menentang Lisa]. Sebab Kathy takkan buat macam yang Rinna buat.”

Kathryn juga percaya bahawa tingkah laku Kathy yang menuntut dan kata dua kepada Bravo baru-baru ini mungkin menyumbang kepada potensinya dipecat.

'Saya [fikir] mereka gembira untuk menyingkirkan gaji itu,' katanya. 'Mereka boleh mempunyai hati nurani yang bersih, seperti, kami memberikannya kepadanya, kami membayarnya cek besar yang bagus untuk satu musim, dan anda tahu, dia boleh menunggang ke matahari terbenam.'

Temu bual itu kemudian bertukar pedas apabila Kathryn mendedahkan bahawa dia percaya Lisa dan Erika, aka Thelma dan Louise, tidak setia antara satu sama lain seperti yang mereka suka didedahkan secara terbuka, dan mereka dengan senang hati akan melemparkan satu sama lain 'ke bawah sungai' untuk menyelamatkan kulit mereka sendiri.

“[Erika] berdiri di belakang Rinna kerana itu sahaja yang dia ada. Dia tidak mempunyai kesetiaan. Tak ada,” Kathryn membidas. 'Percayalah, saya benar-benar percaya jika orang lain datang ke rancangan itu dan dia terpaksa menghidupkan Rinna, dia akan menghidupkan Rinna.'

Kathryn juga mempunyai sedikit kepercayaan terhadap kesetiaan Lisa kepada Erika, dan dia percaya mereka berdua sangat berpegang pada peranan mereka dalam rancangan itu.

“Sejujurnya, saya rasa Rinna akan membuang Erika ke dalam sungai. Kedua-duanya adalah kacang dalam pod… mereka berdua seperti yang terselamat,” dakwa Kathryn sebelum memacu pisau lebih dalam ke dalam integriti pasangan itu. 'Saya tidak mahu bercakap mengenai ibu mereka kerana saya sangat sensitif terhadap Lois, tetapi secara jujur, saya tidak fikir terdapat ramai orang yang mereka setia atau ambil berat.'

Bercakap tentang kesetiaan, walaupun Kathryn mengakui 'sayang' Kyle Richards dan menganggap dia seorang 'sayang', dia berkata dia mengharapkan lebih banyak kesetiaan daripada pihak Kyle apabila Lisa dan Erika datang untuk kakaknya Kathy .

'Apabila Kyle berkata, 'Saya tidak mendengar perkara itu,' secara jujur, saya suka Kyle, tetapi bagi saya, itu tidak mencukupi. Itu tidak cukup baik. Jika adik-adik saya hanya menawarkannya sambil kepala saya di atas blok pemotongan, saya akan marah dan saya akan bercakap mengenainya, 'kata Kathryn.

Mungkin kerana Kyle percaya apa yang Lisa dedahkan tentang Kathy adalah benar, fikir Kathryn. Dia menegaskan bahawa Kyle baru-baru ini mendedahkan dalam akhbar bahawa dia gembira kerana semua orang melihat apa yang mesti dia lalui bersama keluarganya.

“Mungkin sebab banyak betul apa yang Rinna cakap. Betul ke? Tidak sampai tahap orang awam mahu mengutuk Kathy yang berkata demikian. Dan saya tidak percaya Rinna terkejut dan takut untuk hidupnya dan akan mendapat kanser. Dia tidak berkongsi dengan dunia. Tetapi saya fikir Kyle juga berkata, anda tahu, saya gembira kerana semua orang melihat apa yang saya alami. Jadi, ada itu.”

Namun, Kathryn dengan tegas menyatakan dengan jelas bahawa dia tidak percaya Lisa adalah kawan Kyle, dan trauma Kyle dan Kathy kembali ke zaman kanak-kanak mereka, dan luka mereka terlalu berakar umbi untuk dibaiki dalam rancangan realiti seperti RHOBA .

'Ia sangat mendalam mungkin ke zaman kanak-kanak mereka, saya pasti,' kata Kathryn. “Tetapi perasaan saya… keluarga menyatukan awak. Anda tidak menentang keluarga anda apabila anda duduk di atas sofa itu, dan anda tahu betul Rinna bukan kawan anda. Erika sebenarnya bukan kawan awak. Apabila persembahan tamat, saya ingin tahu berapa banyak mereka semua [sebenarnya] akan melepak.'

Bekas suri rumah itu juga membuat spekulasi bahawa penonton tidak akan tahu sepenuhnya peristiwa yang benar-benar berlaku di sekelilingnya bot dalam talian yang dibeli menyasarkan Garcelle Beauvais' Anak lelaki Jax yang berumur 14 tahun. Dia juga dengan berani mendakwa bahawa jika Bravo entah bagaimana terlibat dalam apa jua cara, ia akan menjadi penghujung pertunjukan.

'Saya tidak fikir orang ramai pernah mendengar tentang perkara itu. Itu akan menjadi penghujung francais itu? Maksud saya, semua orang akan seperti, 'ini sangat palsu.' Apakah jenis rangkaian yang melakukan itu kepada ahli pelakon mereka? Lebih-lebih lagi dengan kanak-kanak berumur 14 tahun. Seperti, anda tidak boleh, itu tidak baik.'

wah. Itu. Adakah. Banyak.

Apakah pendapat anda tentang Kathrynramai,ramaipendapat?