Sebagai Suri Rumah Sebenar Beverly Hills memasuki musim luar, penerbit dan eksekutif berkemungkinan mempertimbangkan pelakon musim 13. Ramai peminat menjerit untuk dipecat Tambah Dada , yang mengejar Kathy Hilton atas sebuah dakwaan kehancuran Aspen .

Kebencian terhadap Lisa - dan sekutu terbesarnya, Erika Jayne , siapa yang berenang masalah undang-undang kerana suaminya dituduh melakukan penipuan – sangat kuat sehingga bintang diejek di BravoCon.

Dalam temu bual untuk Di Sebalik Tali Baldu podcast, tawas Kathryn Edwards mencadangkan Erika perlu melakukan OnlyFans. “Seperti apa yang dia boleh lakukan? Dia boleh buat OnlyFans,” kata Kathryn. “Dia boleh membunuh dengan melakukan itu. Dia patut buat macam tu.”

Tawas itu kemudiannya menjeling Lisa. 'Jika [Rinna] hanya mengambil masa, menanggalkan rambut palsu, semua solekan, dan kembali ke rambut pendeknya yang kecil itu. Brandi [Glanville] menyerangnya dan cuba menyalurkan dirinya yang lama, mungkin dia boleh menjual lampin lagi.”

Setakat ini, menurut Kathryn, tidak ada 'peluru' yang mencukupi untuk 'menjatuhkan [Lisa],' kerana dia tidak mempunyai 'skandal' seperti Erika, dan dia tidak pernah didengar menggunakan kata-kata perkauman. 'Maksud saya, dia mengalami kehancuran di TV. Dia memecahkan gelas, dia menjerit kepada orang. Dia telah melakukan segala-galanya. Anda tahu, jika tiada siapa yang mahu mengejarnya atas apa yang telah dia lakukan setakat ini, apa lagi yang boleh dia lakukan di tempat yang boleh diambil alih?'Kathryn berkata Lisa akan 'berseronok dengannya' jika musuh Denise Richards kembali keRHOBA. 'Rinna akan bersiap untuk yang itu dengan sarung tangan tinju yang serupa.' Kathryn juga tertanya-tanya sama ada Lisa mempunyai 'lebih banyak hidangan' pada Denise.

'Saya tahu beberapa orang lain yang mengatakan perkara tentang Denise yang tidak pernah didedahkan kepada akhbar. Sama ada ia benar atau tidak, saya tidak tahu,” kata Kathryn. 'Denise mungkin tidak mempunyai almari yang bersih dari rangka... siapa tahu apa-apa lagi yang perlu dikatakan.'

Alum percaya Lisa akan 'baik' dari segi kewangan jika dia keluar dari rancangan itu, dan dia mempunyai 'telur sarang kecil yang bagus... jika semuanya berakhir esok. Saya tidak fikir dia akan menjadi seperti itu Kim Zolciak kehilangan rumahnya.”

Kathryn kemudian menangani khabar angin itu Heather Dubrow sedang mencari tempatRHOBA. Alum itu berpendapat 'mungkin itulah orang yang akan datang', dan jika ini berlaku, Heather mungkin akan menyertai Pasukan Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke . “Mungkin mereka sudah bercakap dengannya. Itu pasti bijak.”

Dia menambah, 'Tetapi saya masih fikir Denise kembali akan menjadi perkara sebenar, kerana Denise meninggalkan wang. Dia tidak dipecat. Mereka dalam rundingan dan khabar angin. Dia mahu seperti $4 juta atau sesuatu. Tetapi saya fikir mereka tidak akan memberinya itu... Saya rasa Heather akan memberi mereka lebih banyak wang untuk wang itu.'

Mengenai potensi pulangan Lisa Vanderpump , Kathryn berkongsi, 'Saya tidak fikir dia akan kembali... Saya rasa kapal itu belayar. Dan semakin lama anda berada jauh dari [pertunjukan], semakin jelas lensa itu tentang betapa toksik dan buruknya.'