Teddi Mellencamp melihat kembali pertikaian percutian yang dia hadapi bapanya , John Mellencamp , semasa episod terbaru podcast dia .

Selepas hos tetamu dan kawan lamanya Kyle Richards bercakap tentang dia dinamik yang rumit dengan adik-adik Kathy Hilton dan Kim Richards , bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon teringat apabila dia diserang oleh rocker terkenal itu apabila adik-beradiknya, yang telah memintanya untuk mendekatinya, 'membiarkannya tergantung.'

“Ia mungkin dua Krismas yang lalu. Saya sedang berbual kumpulan dengan semua adik-beradik saya, kami berlima, dan mereka akan selalu meminta saya untuk menjadi ketua orang yang akan bercakap dengan ayah saya tentang sesuatu dan saya berkata sesuatu, dan ia menjengkelkan saya. ayah pergi dan dengan serta-merta, saya hampir boleh menangis hanya bercakap mengenainya sekarang, serta-merta, dia menyerang saya dengan teruk dan memberitahu saya bahawa dia membatalkan Krismas pada semua adik-beradik kerana saya, 'dedah Teddi pada episod 28 Oktober. Dua T dalam Pod .

Menurut Teddi, dia dan adik-beradiknya telah bersetuju untuk berdepan dengan John mengenai topik yang tidak dijelaskan. Bagaimanapun, sebaik sahaja dia mengambil inisiatif, mereka berundur dan gagal menyokong dia di tengah-tengah perselisihan keluarga .

'Tiada seorang pun daripada adik-beradik itu berkata, 'Sebenarnya kami semua memanggil Teddi. Kami semua membuat perjanjian ini bersama-sama.’ Mereka membiarkan saya tergantung,” jelasnya.Kemudian, selepas bergurau tentang banyak-banyak mengikuti dan berhenti mengikuti antaraRHOBApelakon, yang paling baru dilihat Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke berhenti mengikuti Tambah Dada , Teddi secara mengejutkan mendedahkan, 'Garcelle mengikut saya,' sebelum menyatakan bahawa dia gagal untuk muncul pada podcastnya di BravoCon kerana dia datang lewat ke majlis itu.

Juga, di BravoCon, Teddi berkata Kathy hampir bersetuju untuk dipaparkan dalam rancangannya. Seingatnya, dia dan Kathy mengadakan perbincangan mesra, di mana Kathy menyatakan empati terhadapnya pertempuran melanomanya . Walau bagaimanapun, apabila Teddi menjemput Kathy untuk munculDua T dalam Pod, publisiti Kathy segera campur tangan.

'[Kathy] hampir bersedia untuk berkata ya, dan kemudian publisitinya memandang saya dan berkata, 'Tidak, dia perlu makan burger.' Jadi dia duduk betul-betul di sebelah meja podcast saya dan makan,' dedah Teddi.

'Tetapi dia sangat baik kepada saya pada masa ini,' tambah Teddi.