Delilah Hamlin telah mendapati dirinya berada di muka depan keluaran terbaru Flaunt. Dan di dalam majalah itu, anak perempuan berusia 24 tahun itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Tambah Dada , 59, danLelaki Gilapelakon Harry Hamlin , 71, menjelaskan keputusannya untuk hidup tenang.

Sebelum membincangkan kerjaya nyanyiannya dan nasihat terbaik yang dia dapat daripada ibu bapanya yang terkenal, Delilah ditawarkan kemas kini kesihatan selepas mengalami sawan dan berlebihan secara tidak sengaja pada ubat preskripsi tahun lepas.

'Ketenangan saya adalah sesuatu yang saya sangat bersyukur. Ia juga benar-benar disalah anggap,” jelas Delilah kepada Berlagak majalah. 'Saya tidak bercakap tentang sebabnya Saya menjadi sedar . Saya memilih untuk berjaga-jaga kerana sawan yang saya mula alami kerana radang otak. Saya sudah setahun dan beberapa bulan sedar daripada alkohol dan perkara lain. Saya tidak memikirkannya. Saya suka gaya hidup ini.”

“Ia pasti satu perasaan yang luar biasa. Ia adalah perkataan yang menarik, perkataan yang mabuk. Ia menunjukkan kepada saya konotasi yang disertakan dengannya-seperti, 'Tidak, saya benar-benar hanya menjalani hidup saya tanpa bahan untuk membuat saya merasakan sesuatu. Saya rasa cukup,'” jelasnya lagi, seolah-olah menutup kemungkinan spekulasi mengenai penyalahgunaan dadah dan/atau alkohol.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ˜”*°• Delilah Belle •°*”˜ (@delilahbelle)

Delilah juga menangani tindak balas yang diterimanya selepas mendedahkan kepada umum tentang perjuangannya tahun lepas.

“Saya pada mulanya membuat [video Instagram] kerana saya berasa sangat tidak berdaya dan putus asa. Saya mula mengalami sawan pada Julai tahun lepas. Itulah sebabnya saya menggunakan Instagram, kerana saya dan keluarga saya sedang berusaha mencari doktor, dan tiada siapa yang dapat mengetahui mengapa ini berlaku,” kongsinya. “Saya bersyukur kerana mempunyai platform kerana saya mendapat banyak cadangan. Pada masa yang sama, saya sedih apabila membuka mulut bahawa beberapa kata-kata saya disalah ertikan. Itulah sebabnya saya tidak lagi hadir di media sosial tentang kesihatan mental, walaupun saya suka.'

Sambil dia terus fokus pada kerjaya peragaannya, Delilah, kakak kepada rakan model Amelia Hamlin , 21, berkata dia teruja untuk meneruskan kerjaya nyanyian juga.

“Saya sentiasa suka menyanyi. Saya berada dalam koir, teater muzikal, dan melakukan pelajaran vokal pada usia muda,” kongsinya. 'Saya fikir saya akan menyertai R&B, tetapi saya fikir muzik adalah satu perjalanan, dan genre saya mungkin berubah pada masa hadapan. Siapa tahu? Buat masa ini, kami akan menggunakan 'pop ethereal' - saya telah mengada-adakannya. Saya sedang mengusahakan album. Saya percaya anda akan mendengar single pertama, mudah-mudahan, pada bahagian atas tahun depan.”

Walaupun Delilah seolah-olah memayungi Lisa dan Harry pada Disember tahun lalu, nampaknya mendakwa mereka telah meninggalkan dia memerlukan ' terapi trauma ,” dia mengakui mereka telah memberikan nasihat yang baik tentang hidupnya dalam perhatian.

'Ada dua nasihat yang benar-benar melekat pada saya. Salah satunya adalah bersikap baik kepada semua orang. Yang lain adalah walaupun anda berasa ngeri, pergi bekerja, selesaikan kerja, dan bersikap profesional mengenainya,' dedahnya.

“Itu agak sukar untuk saya sejak akhir-akhir ini. Saya hanya cuba yang terbaik untuk menjadi gadis yang mampu mengharungi apa sahaja, dan terus bekerja walaupun dia tidak sihat,” tambah Delilah.