Erika Jayne bercakap tentang dia drama undang-undang yang berterusan semasa penampilan persembahan pada hari Jumaat.

Di tengah-tengah pengeluaran pada musim ke-12 akan datang daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Erika mengakui bahawa setahun setengah yang lalu, yang termasuk a membunuh saman difailkan terhadap dia dan dia suami yang terasing , Thomas Girardi , telah menjadi 'bahagian paling gelap' dalam hidupnya.

'Ini adalah bahagian paling gelap dalam hidup saya,' kata Erika DAN! Berita 'Pop Harianpada 11 Februari. “Hanya yang paling terdesak, paling takut yang pernah saya alami dalam hidup saya. Paling tidak pasti, paling tidak menentu. Saya pernah marah, saya pernah sedih, saya telah gembira, saya telah menjadi segala-galanya. Dan ia benar-benar mencabar saya ke inti saya.

Sejak akhir 2020, Erika telah dituduh bekerjasama dengan Thomas dan menggelapkan berjuta-juta daripada bekas pelanggannya, termasuk balu dan anak yatim mangsa nahas pesawat 2018 di Indonesia. Dan semasa Erika baru-baru ini diketepikan daripada kes tertentu itu di Chicago, Edelson PC, firma undang-undang tindakan kelas yang memfailkan tuntutan, mengesahkan merancang untuk memfailkan semula kes mereka menentang Erika di California pada Januari.

Erika juga diikat dengan an kes $11 juta difailkan oleh mangsa melecur dan keluarganya, yang dilaporkan telah mendapat dana penyelesaian daripada Thomas dan beliau firma guaman sejak tidak berfungsi , Girardi Keese.

'Anda tahu, apabila mereka tidak dapat menemui lelaki itu, maka mereka beralih kepada pasangannya. Dan itulah yang saya fikir telah berlaku,” Erika menjelaskan tuntutan terhadapnya.Menurut Erika, dia percaya dia pernah disorot secara tidak adil .

'Saya fikir saya telah mengambil banyak perhatian yang sepatutnya untuk orang lain. Orang lain, bukan orang, orang. Saya telah menjadi gadis sebat untuk ramai orang dan saya telah menerima pukulan di khalayak ramai apabila orang lain sepatutnya,” katanya.

Erika kemudian mengakui bahawa dia juga merasakan peranannyaRHOBAtelah menyemarakkan drama dia sedang hadapi .

'Saya fikir ia akan menjadi cerita undang-undang yang buruk dan saya fikir ia akan hilang,' katanya. 'Saya fikir kerana saya berada di rancangan TV realiti, ia diperbesarkan. Saya fikir kerana apa yang saya lakukan secara profesional, ia diperbesarkan.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 dijangka mula disiarkan di Bravo pada musim bunga atau musim panas ini.

Kredit Foto: Jen Lowery/MEGA