Kredit:Cindy Ord/NBCUniversal

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat tidak berpuas hati dengan Bravo head honcho Andy Cohen rawatan terhadap RHOBA kegemaran peminat Garcelle Beauvais di tengah-tengah perjumpaan musim 12 yang sedang berlangsung.

Semasa segmen bahagian dua perjumpaan, Tambah Dada mengaku bahawa dia adalah orang yang dilemparkan dengan keji Buku Garcelle,Sayangi Saya Seadanya, dalam tong sampah Erika Jayne untuk menyiarkannya semula ke media sosialnya sendiri dalam usaha untuk menaungi Garcelle kerana berhenti mengikutinya dan mendakwa Erika membuat dirinya kelihatan buruk 'sendirian'.

Walau bagaimanapun, daripada bercakap dengan Garcelle secara mendalam tentang semua masa dan tenaga yang dia luangkan untuk menulis buku pertamanya yang sangat peribadi, Andy dengan cepat mengalihkan perbualan itu daripada pelakon 'Coming to America' ​​dan sebaliknya mula berbual dengan Lisa dan Erika tentang dakwaan mereka kekurangan kitar semula kerana kandungan sampah dalam foto.

“Adakah anda mengitar semula?” Andy bertanya kepada Erika, 'Anda mengambil banyak omong kosong kerana kekurangan [Rinna] kitar semula.'

Ketiga-tiga mereka kemudian mula ketawa dan bergurau sambil kamera menyorot ke arah Garcelle yang sangat tidak geli dan kecewa. Penampilan itu tidak disedari oleh peminat setia yang menuntut Andy meminta maaf kepada Garcelle atas kelakuannya.

Seorang peminat tweet, “Andy sentiasa [di sana] untuk gadis-gadis jahat. Garcelle mengambil masa untuk menyedarkan lebih ramai orang tentangnya. Rasa tidak hormat yang diberikan kepadanya tentang bukunya dan cerita itu mengatakan semuanya! Mereka memerlukan hos baharu kerana Andy terlalu berat sebelah ATAU MEREKA mempunyai sesuatu tentang dirinya!

Seorang lagi bersetuju dengan tweet, 'Andy bercakap dengan Rinna seperti dia kawan rapatnya dan bukan moderatornya, itulah sebabnya dia tidak sepatutnya menjadi hos perkara ini lagi. Dia secara rasmi terlalu berat sebelah. Bravo berhutang Garcelle satu lagi permohonan maaf atas cara Andy membongkar buku Rinna yang mendedahkan #RHOBH #RHOBHMeanGirls #RHOBHReunion.”

Sementara yang ketiga berbunyi, 'Andy berhutang maaf kepada Garcelle. Seluruh adegan dengannya, Erika dan Rinna bergurau tentang kitar semula adalah menjijikkan. Benar-benar menghina Garcelle, kerja kerasnya dan kebenarannya dia tulis dalam bukunya. #RHOBH.”

Ini bukan kali pertama peminat mengecam kelakuan Andy yang menghina dan meremehkan semasa perjumpaan Suri Rumah.

Bukan sahaja Andy menguap semasa RHOBA 's musim 11 perjumpaan semasa Dorit Kemsley sedang bercakap dengannya, dia melakukannyasekali lagisemasa bahagian satu perjumpaan semula tahun ini semasa Dorit menceritakan kisahnya yang menakutkan dan ngeri pencerobohan rumah yang berlaku awal tahun ini dan banyak dipaparkan sepanjang musim 12.

Dorit tidak kagum dan melafazkan baris ikoniknya untuk kali kedua dalam tempoh 2 tahun, 'Adakah saya membosankan awak?' dan menyambung, “Adakah anda bergurau dengan saya? Dua tahun berturut-turut, Andy?”

Bahagian ketiga daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula ditetapkan untuk berakhir pada hari Rabu, 26 Oktober jam 8 malam. EST di Bravo.