Kredit: Vince Flores/Startraksphoto

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat mengambil pendirian menentang Tambah Dada peranan pada musim 11.

Sama seperti Dorit Kemsley suami, Paul 'PK' Kemsley , mengesahkan kepulangan Lisa di halaman Instagramnya, peminat membanjiri petisyen yang meminta Lisa dipecat daripada siri realiti Bravo kerana menjadi 'gadis jahat yang cemburu' yang menambah 'tiada apa-apa' pada rancangan itu.

“Tweet dan tindakan Lisa Rinna yang telah dirakam dan disiarkan di media sosial [adalah] kebencian dan tidak menghormati peminat [dan] penonton rancangan itu. Dia mendorong tindak balas toksik daripada orang ramai dan mengasingkan orang daripada menonton rancangan itu. Kehadirannya membunuh persembahan,” jelas petisyen itu.

The Petisyen Change.org menuntut Rinna dipecat sedang meminta 1,500 tandatangan dan telah menerima lebih 1,200.

SebilanganRHOBApenonton yang menandatangani petisyen itu turut berkongsi ulasan, menjelaskan sebab mereka memilih untuk berbuat demikian.'Saya fikir jika Lisa tidak begitu berminat untuk mengacau, dia boleh menjadi seronok di rancangan itu. Tetapi cara negara kita hari ini, dengan semua buli dan panggilan nama, saya tidak kisah untuk menontonnya dalam rancangan yang pernah saya gemari,” kata seorang.

“Lisa Rinna merosakkan persembahan. Dia tidak menghiburkan. Dia seorang gadis jahat yang cemburu yang mengejar wanita yang disukai ramai dari rancangan itu. Dia yang paling teruk dan saya muak dengan dia,” tulis seorang lagi.

Menurut peminat ketiga, Lisa tidak berkongsi apa-apa kehidupannya sendiri di rancangan itu. Sebaliknya, dia menggunakan dramanya dengan orang lain untuk kekal relevan dalam kumpulan itu.

“[Lisa] langsung tidak berkongsi hidupnya. Dia mengejar orang lain hanya untuk mempunyai jalan cerita. Bukan sesuatu yang saya peduli untuk menonton lagi, 'kata orang itu.

Beberapa penonton lain berkata Lisa tidak membawa apa-apa kepada siri ini selain daripada kebencian dan negatif.

“Dia tidak membawa apa-apa ke persembahan kecuali gadis benci dan jahat [bullsh*t]. Saya muak melihat dia melakukan aksi demi aksi ketiadaan untuk kekal,” kata seseorang.

“Lisa Rinna telah menjadi begitu negatif dan jahat. Dia sangat menyedihkan dan tidak menambah apa-apa pada persembahan itu,' tambah peminat lain.

Lisa menyertaiRHOBAdilakonkan pada 2014 untuk musim lima dan baru-baru ini memulakan penggambaran musim 11 walaupun panggilan untuk dia dipecat.

Seingat penonton, peminat rancangan itu turut menelefon untuk Teddi Mellencamp 'Memecat awal tahun ini selepas dia menyebut Denise Richards ' dakwaan hubungan sulit dengan Brandi Glanville kepada rakan pelakonnya di Rom. Beberapa minggu kemudian, Teddi mengesahkannya kontrak tidak diperbaharui untuk musim 11.