Kredit: Shutterstock/Dfree

Garcelle Beauvais mahu troll dalam talian meninggalkan anak-anaknya sendirian.

Selepas anaknya yang berumur 14 tahun , Jax Nilon , menerima mesej keji tentang anak lelaki yang lebih tua Oliver Saunders ' ketagihan masa lalu sebagai tindak balas kepada komennya tentang Erika Jayne 's minum berat pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Garcelle menyiarkan mesej tegas kepada pembenci sebagai pelakon bersama Tambah Dada menyatakan, “Cukuplah.”

“Saya biasanya seorang wanita yang sangat kuat, saya telah dibesarkan untuk menjadi kuat, hidup saya telah mengajar saya untuk menjadi kuat tetapi apabila ia datang kepada anak-anak saya! Sakit tidak OK. Saya menangis sepanjang malam ini hanya rancangan TV orang menjerit pada rancangan TV anda melemparkan sesuatu ke TV anda tetapi biarkan anak-anak kita sendirian,” tuntut Garcelle dalam mesej Instagram pada 23 Ogos.

“Ini mesti berhenti!! Mereka hanya kanak-kanak !!!' dia tambah dalam kapsyen dia.

RHOBH Garcelle Beauvais Menuntut Pembenci Biarkan Anak Lelaki SendirianDalam tangkapan skrin yang dikongsi olehZon Suri Rumah Sebenarpada Instagram , Jax dilihat memberitahu troll, 'Saya seorang budak berumur 14 tahun sila tinggalkan saya sendiri,' selepas diburu dengan komen penuh kebencian, yang kebanyakannya menyebut Oliver.

“IBU ANDA MEMANGGIL ERIKA ALKOHOL KETIKA ABANG ANDA MENJADI PENAGIH DADAH. PERIUK PANGGILAN CERENG HITAM,” kata seorang.

“Jika Oliver kembali menggunakan dadah, adakah Garcelle akan rasa bersalah kerana memanggil Erika sebagai alkohol dan membuat dia kelihatan buruk ?” tanya yang lain.

Dan jika itu tidak cukup buruk, pembenci lain membidik Rawatan Garcelle daripada Diana Jenkins , menulis, 'Bolehkah anda berhenti mengkritik dan memperkecilkan Diana dengan tatabahasanya, seluruh keluarga anda adalah pendatang.'

RHOBH Garcelle Beauvais Menyeru Troll untuk Buli Son Jax

Di tengah-tengah drama itu, Lisa mengambil kisah Instagramnya, di mana dia juga mempunyai mesej yang tumpulRHOBApenonton.

“Kami sedang membuat rancangan TV. Kami cuba menghiburkan anda- kenapa anda tidak boleh menganggapnya seperti bergelut kerana Tuhan sayangi kami- suka membenci kami ... Tetapi biarkan anak-anak sahaja! Apa yang saya baru dihantar mengenai anak lelaki [Garcelle Beauvais] adalah menjijikkan dan tidak boleh diterima apa yang saya dengar berlaku kepada [ Kyle Richards ‘anak perempuan Portia ] adalah menjijikkan dan tidak boleh diterima apa yang anda katakan dan lakukan anak-anak saya sendiri adalah menjijikkan. Ancaman kepada Anak lelaki [Erika Jayne]. !?!! Dan saya pasti semua kanak-kanak cantik yang lain. Mereka tidak mendaftar untuk ini,' tulisnya.

“Awak buat apa?! Kanak-kanak- semua anak kita sepatutnya berada di luar had, jadi hentikannya sekarang. Cukup-cukuplah,” tambahnya.

RHOBH Lisa Rinna Bertindak Atas Buli Dalam Talian Anak Garcelle Beauvais

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.