milik Kyle Richard suami Mauricio Umansky sedang bercakap beberapa hari selepas ia dilaporkan baharu mereka rumah telah dirompak semasa mereka bercuti.

The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang kekal di Aspen untuk bercuti, dan masih belum pulang ke rumah selepas mereka mempunyai satu tan barang berharga yang dicuri termasuk barang kemas, jam tangan dan beg tangan berjenama semuanya dikatakan bernilai lebih $1 juta!

Mauricio, ejen hartanah terkemuka, bagaimanapun mengekalkan sikap positif dan memilih untuk memberi tumpuan kepada perkara yang paling penting.

Dia berkongsi siaran Instagram di bawah dengan gambar keluarganya dengan kapsyen berikut: “2017 Memories #family Tiada apa-apa menggantikan Keluarga. Mereka boleh mencuri barang-barang anda tetapi mereka tidak boleh mencuri ingatan anda atau cinta anda.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mauricio (Mau) (@mumansky18)

Dan walaupun pecah rumah, Kyle dan Mauricio memutuskan untuk kekal bercuti di Aspen. Malah Kyle telah bergambar pada hujung minggu membeli-belah dengan rakannya dan rakan suri rumah Bravo Bethenny Frankel . Bethenny berkongsi foto mereka berdua bersama beberapa jam yang lalu -

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

Rumah yang dirompak adalah rumah yang sama yang dibeli Kyle, 48, dan Mauricio, 47, pada Oktober dengan harga $8.2 juta. Anda boleh melihat foto-fotonya di sini .

Lebih $1 juta dolar barang kemas, termasuk jam tangan bernilai $150,000 milik Mauricio, telah dicuri. Beg tangan Kyle, termasuk Birkins dan Chanelsnya, turut diambil. Beberapa beg itu dilaporkan diberikan kepada Kyle oleh arwah ibunya dan dia mempunyai rancangan untuk menurunkannya kepada anak perempuannya sendiri suatu hari nanti.

Walaupun rumah itu mempunyai sistem keselamatan, ia tidak bersenjata semasa pecah rumah kerana hakikat bahawa ia sedang menjalani pengubahsuaian dan beberapa orang mempunyai akses kepadanya. Tiada tangkapan dibuat lagi dalam kes itu.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT KYLE & MAURICIO MENERUSKAN PERCUTIAN MEREKA WALAUPUN ROMPUN?