Kredit: Shutterstock/Michael Mattes

Tambah Dada mengambil Kisah Instagramnya pada malam Jumaat untuk memberi peminat dan pengikutnya melihat perbualan mesej teks yang dia ada dengannya Erika Jayne kembali pada bulan Januari sebagai Kathy Hilton ‘s meltdown saga dimainkan.

Selepas Kathy mencadangkan bahawa dia sepatutnya menghubungi 911 jika dia 'sangat bimbang'. Kyle Richards , bukannya Erika, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon membalas, mengesahkan bahawa dia tidak menghubungi Erika langsung dan berkongsi apa yang dibincangkan antara mereka.

“Erika menghulurkan tangan kepada saya. Saya tidak menelefonnya,” Rinna menulis kapsyen siarannya pada 7 Oktober, yang turut menyertakan hashtag untuk “fakta”.

Dalam tangkapan skrinnya, Lisa dilihat menerima mesej daripada Erika pada hari Ahad, 30 Januari, jam 12:14 pagi.

“OMG awak dah sampai rumah???” tanya Erika.Dan dalam beberapa siri mesej, Lisa menjawab, “Ya!!! … Saya menaiki pelari pecut dengan Kathy. Dan dia mengalami [kehancuran mutlak] yang saya tidak pernah mendengar atau melihat perkara seperti itu dalam hidup saya.'

Menurut Lisa, Kathy adalah marah dan menjerit sambil dia melempar barang dan menangis.

“Kebencian yang keluar dari dia terhadap kakaknya dan persembahan ini saya tidak dapat berkata-kata … Sejujurnya saya tidak pernah mengalami perkara seperti ini. Tetapi saya ok sekarang berkunci di dalam bilik saya, 'sambungnya. 'Erika, saya tidak akan dapat [menyalahkan] apa yang baru saya lihat.'

RHOBH Lisa Rinna Bocor Teks Dengan Erika Mengenai Kathy Hilton

Di tengah-tengah pertikaian dalam talian dengan Kyle pada malam Jumaat, Kathy telah bertemu dengan aRHOBApenonton yang mengatakan bahawa jika Lisa adalah kawan sejati, dia akan memastikan dia baik-baik saja — tidak menyampaikan gosip kepada orang lain.

'Bagaimana pula dengan menghubungi 911 jika dia sangat risau atau adik saya????' balas Kathy. “Tidak, dia menelefon [Erika]???? Menjijikkan.”

RHOBH Kathy Hilton Dakwa Lisa Rinna Dipanggil Erika Di Tengah Drama Meltdown

Juga, dalam Kisah Instagramnya, Lisa berkongsi mesej daripada Daniel Chidiac , yang menulis tweet, 'Kadang-kadang orang akan bertindak seperti anda sukar untuk ditangani kerana anda tidak mudah untuk diperbodohkan.'

RHOBH Lisa Rinna Kata Dia Bukan Bodoh Di Tengah Drama Kathy Hilton

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion mula disiarkan pada hari Rabu, 12 Oktober, pada 8/7c di Bravo.