Lisa Vanderpump sedang bersuara menentang Mauricio Umansky selepas melihat bahawa Membeli Beverly Hills ahli pelakon menyelarnya sebagai Bravolebrity 'paling biadab' dalam episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu lepas.

Sebelum bertindak balas kepada peminat yang menganggapnya sebagai bahagian depan pokok sambil memayungi Kyle Richards sebagai belakang, dan membalas kepada seorang lagi yang berkata dia akan sentiasa menjadi 'ratu' Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Lisa menaungi Mauricio sebagai 'bodoh' dan mencadangkan dia adalah 'boneka' seseorang.

“[Mauricio Umansky], anda perlu berterima kasih kepada anda Rick Hilton kerana memberikan anda bermula dalam hartanah . [Lisa Vanderpump] paling biadap? Pernahkah anda bertemu [ Erika Jayne ]? Dia mengutuk budak lelaki dan anda ketawa mengenainya ,” seorang penonton Bravo tweet pada 5 Disember, merujuk perlakuan Erika daripada Garcelle Beauvais 'Anak lelaki berusia 14 tahun, Jax Nilon , serta dakwaan Mauricio tentang merasakan ia tidak perlu untuk menyebut Rick dalam rancangan barunya.

'Orang bodoh, saya bertemu ratusan setiap hari saya tidak pernah dituduh itu... boneka kecil,' Lisa menjawab .

RHOBH Lisa Vanderpump Menjawab Mauricio Memanggil Keberanian TerkasarnyaPada episod 30 NovemberWWHL, selepas dimintanamakan Bravolebrity yang paling biadapdia pernah jumpa, Mauricio berkata, 'Saya akan buang Lisa Vanderpump.'

Juga di Twitter, selepasBravo Snark Sideberkongsi meme Lisa dan Kyle, membandingkan Lisa dengan bahagian hadapan pokok manakala Kyle diberi gelaran 'belakang pokok,' Lisa meluahkan rasa geli dengan perkongsian bertiga ketawa sambil menangis emoji.

RHOBH Lisa Vanderpump Ketawakan Kyle Dibandingkan Dengan Belakang Pokok

Lisa kemudian bertindak balas kepada peminat yang berkata, '[Lisa Vanderpump] akan menjadi ratu selamanya,' sambil memetik artikel bertajuk, 'Lisa Vanderpump Masih 'RHOBH' Queen Bee.'

Dalam dirinya tindak balas , Lisa menampilkan beberapa emoji, termasuk emoji ketawa sambil menangis, emoji tangan berdoa dan emoji hati merah jambu.

Lisa Vanderpump Bertindak Balas Dilabelkan Ratu Selamanya RHOBH

Juga pada minggu lepasWWHL, Mauricio bermain permainan 'Bolehkah Anda Pertahankan,' di mana dia ditanya sama ada dia boleh mempertahankan komen masa lalu Kyle yang membandingkan hubungannya dengan Lisa dengan bermain catur dengan Bobby Fisher .

'Saya 100 peratus mempertahankannya mengenai perkara itu,' dia mengesahkan.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka masuk ke dalam pengeluaran pada awal tahun 2023.