Iman cuma tidak boleh 'membiarkan tetikus pergi' pada episod ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills. Hanya apabila habuk kelihatan mengendap Sutton , dia kembali ke kerusi panas cuba memikirkan bagaimana keadaan dunia meningkat semula. Bolehkah mereka berdua serasi, dan bolehkah Rinna belajar hidup tanpa ibunya??

Jadi ternyata begitu PK dan dikehendaki memulihkan gigi mereka bersama-sama kira-kira dua tahun yang lalu kerana pasangan yang mendapat gigi baharu, kekal bersama… atau sesuatu seperti itu. PK mendakwa bahawa giginya adalah sebab dia baru-baru ini dilanda nasib malang (pencerobohan rumah, DUI), tetapi saya tidak membelinya. Semasa PK mendapat pembersihan rutin, Dorit berlegar-legar berhampiran dan bercakap dengan doktor gigi tentang sebuah badan amal yang sangat dekat dan disayanginya: Gelandangan Bukan Ompong. Dia telah memutuskan untuk menganjurkan makan malam untuk badan amal ini dan juga menjemput doktor giginya ke acara itu. By the way, adakah anda tahu Sharon Stone adakah juga di papan ini untuk amal? Kerana jika tidak, Dorit akan mengingatkan anda penonton kira-kira 25 kali…

Kristal melawat kedai Sutton, dan Sutton berkongsi bahawa dia akan memerlukan bantuan kerana anak perempuannya (seorang pekerja kedai) mungkin menghidap COVID. Dia separuh bergurau bertanya sama ada Crystal mahu datang bekerja untuknya, dan dia mengingatkan Crystal bahawa dia membayar komisen! Crystal menjelaskan bahawa walaupun dia bekerja di Victoria's Secret and Finish Line, dia telah meletakkan topi runcitnya.

Crystal memberitahu Sutton bahawa dia telah mendengar pendapat Rinna tentang apa yang berlaku semasa merasa wain, tetapi dia mahu mendengar versi Sutton. Sutton menjelaskan bahawa ini adalah pada Rinna kerana Sutton telah melakukan semua yang dia boleh untuk melicinkan perkara.

Crystal mengangguk dengan sedar dan seterusnya menyatakan bahawa Rinna juga berkongsi dengan Crystal bahawa semua orang bercakap tentang gangguan pemakanannya pada hari yang lalu walaupun dia tidak berada di sana untuk mempertahankan dirinya. Crystal menyatakan bahawa walaupun gaya hidupnya adalah normal baginya, dia sedar ia membimbangkan orang lain. Sutton membayangkan bahawa kumpulan itu kelihatan lebih tidak percaya daripada keluar untuk *membantu* mengenai gangguan pemakanannya. Crystal jengkel dan berasa seperti, 'Kerentanan saya dipenuhi dengan pertimbangan.' Dia menyatakan bahawa dia sedang bergelut dan berfikir bahawa wanita itu tidak sensitif kerana memberi tekanan kepadanya dan pilihannya. Dia membuka bicara tentang perjuangan peribadi dan bekerja mengikut masanya sendiri… bebas pertimbangan.Diana 'mengejutkan' nyanyian Asher (memandangkan Diana mendakwa Asher terlupa dia berada di dalam rumah ketika dia duduk untuk menggeletek gading walaupun terdapat kamera di mukanya), dan mereka membincangkan keguguran Diana. Diana gembira kerana Asher tidak berkonfrontasi dan memahami. Diana menjelaskan bahawa dia sanggup memulakan semula hormon supaya mereka boleh mendapat anak kedua dan keguguran itu mendekatkan mereka. Diana berharap masa depan mereka akan menimang cahaya mata lagi.

Erika datang ke Kyle Rumah untuk mandi yang nyenyak dan beberapa regangan — ya tahu, hanya aktiviti petang wanita kaya biasa. Erika mendakwa bahawa dia mempunyai 'hubungan cinta dengan kesakitan,' dan jurulatih menolak badannya ke dalam pretzel. Apabila tiba giliran Kyle, dia juga membongkok dan berpusing. Dia menjelaskan bahawa dia mempunyai sesuatu yang dipanggil 'sindrom hipermobiliti,' dan oleh itu lengan dan kakinya kadang-kadang menjadi kebas, tetapi saya rasa itulah harga yang perlu dibayar untuk perpecahan pembunuh.

Selepas sesi, mereka duduk untuk minum tehdantumpahkan sedikit teh. Erika menjelaskan bahawa lelaki yang dia temui secara longgar adalah lebih tua daripadanya tetapi lebih muda daripada Tom. Sejarah berulang? Erika seterusnya menyatakan bahawa dia 'berakhir' cerita 'Erika mempunyai masalah minum' yang beredar, dan dia tidak fikir Garcelle datang dari tempat yang baik. Erika berkata bahawa dia berjuang untuk menjadi seperti yang dia mahukan semula, dan dia ingin tahu tentang bagaimana acara Dorit yang akan datang akan berlangsung. Kyle dan Erika kemudian mengejek nama badan amal, Gelandangan Bukan Ompong, dan kami diingatkan bahawa mereka benar-benar sesuatu yang lain…

Semua orang sibuk bersiap untuk makan malam Dorit, tetapi Sutton terutamanya bersiap untuk menghadapi Rinna. Apabila Kyle FaceTimes Rinna, kami belajar itu Harry Hamlin tidak datang ke acara itu kerana 'Harry tidak akan keluar.' LOL. Terjemahan: Dia tidak mahu dikaitkan dengan isterinya. Bolehkah anda menyalahkannya?

Dorit sibuk merepek lampu dan tertanya-tanya siapa tetamu kejutan yang PK tarik keluar untuk hiburan. Kathy tiba bersama rakannya (yang pernah berkawan dengan Vanderpumps #smallworld), dan saya suka cara dia memanggil Diana untuk menyanyi Asher di parti itu, dan dia memberitahu Rinna bahawa gaun labucinya kelihatan 'basah.'

PK tahu dia mempunyai penonton untuk bercakap tentang apa yang dia lakukan untuk hidup dan untuk siapa dia melakukannya, jadi dia menamakan dan berkongsi kisah DUInya. 'Apabila saya ditarik untuk DUI, saya makan malam dengan John Legend dan Lionel Richie.' Dia menjelaskan bahawa keseluruhan situasi DUI menjadi lebih teruk kerana polis sama sekali tidak mempercayainya, dan pengajaran sebenar ialah 'apabila anda fikir anda OK, anda sebenarnya tidak.' Suka cara dia memberikan petunjuk yang tidak begitu halus ini tepat di hadapan Erika…

Kali terakhir semua wanita ini bersama adalah seperti enam minggu yang lalu… mencuba untuk mendapatkan wanita ini bersama-sama di satu tempat pada masa yang sama terbukti mustahil. Adalah menarik bahawa Rinna adalah orang pertama yang mengalu-alukan Sutton ke meja memandangkan mereka saling bertengkar... Erika menjulang tinggi ke atas wanita yang memakai kasut hooker berusia 15 tahun, dan Dorit bercakap tentang permainan besar LAGI tentang seorang lelaki misteri yang nampaknya nak dating dengan Garcelle. Kami akan percaya apabila kami melihatnya, Dorit!

Dorit berdiri untuk membuat roti bakar dan bercakap tentang badan amal Gelandangan Bukan Ompong. Dia berkongsi bahawa doktor giginya menawarkan untuk menderma senyuman penuh dan semua orang berseri-seri. Mungkin wanita perlu mengambil iktibar daripada Mauricio dan PK. Mereka adalah besties. PK membeli hadiah Mauricio, dan mereka hanya berseronok. Sebaliknya, kami terjebak dengan Rinna yang lantang yang tidak tahu bila hendak menyatakannya.

Nampaknya, apabila Kyle FaceTimed Rinna sebelum ini, Rinna menafikan memberitahu Sutton untuk 'keluar' dari rumahnya. Kyle, yang selalu menjadi pengacau periuk, bersandar untuk mengetahui secara langsung daripada Sutton. Kerana INI adalah masa dan tempat. Apabila Garcelle dan Sutton mengesahkan, Kyle terkejut. Kyle berpaling untuk bertanya kepada Dorit, dan kemudian apabila Dorit mengesahkan, Kyle menjerit kepada Rinna. Dalam kata-kata Sutton, 'Ini adalah cara yang bagus untuk melakukan perbualan ini.'

Rinna terus menafikan bahawa dia menjatuhkan perkataan F pada Sutton dan bertanya, 'Adakah ia kejam?' Nampaknya Erika bukan seorang sahaja yang menikmati minuman musim ini, ya? Rinna masih meneruskan tentang perkara ini, dan dia mendakwa dia marah kerana Sutton tidak meminta maaf kepada Harry Hamlin. Sutton kembali dan memberitahu Rinna bahawa dia menghantar teks permohonan maaf kepada Harry, yang Rinna nafikan, dan dia menuntut permohonan maaf secara terbuka. Sutton terpesona dan menyedari bahawa dia hanya perlu 'melakukan apa yang dia katakan kemudian ia pergi.' Ini memalukan. Perlukah kita mengingatkan wanita-wanita ini bahawa ada orang asing di meja ini??

Rinna menjerit di seberang meja, “Kenapa ini masalah awak dan bukan Garcelle? Apa yang membuatkan awak berbuat demikian? Itu jawapan yang saya mahukan. Apabila saya mendapatnya, saya akan membiarkannya pergi.” Wah, Rinna. Bertenang. Suka apabila ditanya siapa yang memulakan ini, semua wanita menuding jari ke arah Kyle.

Nasib baik, Melissa Etheridge (aka cinta gadis Sutton) mengambil bahagian tengah untuk menyanyikan 'Come to My Window' (terima kasih, PK!). Wanita-wanita itu kemudiannya terlalu terkejut untuk bertengkar. Diana berbesar hati Asher tidak mahu keluarmiliknyalagu, dan Garcelle berasa malu kerana Melissa Etheridge mengetahui kelakuan bodoh mereka.

Apabila Melissa Etheridge keluar dari pentas, Sutton menghampiri Rinna, dan Rinna menangis sambil menangis bahawa dia tidak mahu melakukan ini lagi dengan Sutton. Semua barang arwah ibunya baru sahaja sampai ke rumah Rinna hari ini, dan kesakitannya bukan mengenai Sutton. “Saya mempunyai banyak kemarahan dan perasaan tentang banyak perkara dalam hidup saya. Saya sangat kesakitan dan saya melakukan yang terbaik dan saya minta maaf.” Garcelle menyebut ini satu kejayaan. Rinna memberitahu Sutton berulang kali bahawa 'ini bukan tentang awak,' dan dia mendakwa dia hanya memerlukan sokongan. Kelakuannya disebabkan kesakitan yang masih cuba dilaluinya. Tetapi juri masih keluar jika Rinna benar-benar menitiskan air mata…

APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI EPISOD RHOBH?