Bayang-bayang adalah raja pada episod ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Semasa keluar bermalam di Aspen, Erika menyatakan, “ Kyle mahu pergi ke satu bar lagi... apa yang mungkin berlaku?” Jelas sekali, BANYAK boleh berlaku, dan seperti kata pepatah lama, terdapat tiga sisi untuk setiap cerita: sisi anda, sisi saya, dan kebenaran.

Semua orang sibuk mengemas keesokan paginya untuk pulang ke L.A. Iman menjelaskan bahawa di kelab malam sebelumnya, Kathy mengalami kemerosotan mutlak. Rinna seterusnya menyatakan bahawa dia tidak bercakap banyak kerana dia masih 'terkejut' kerana dia tidak pernah menyangka Kathy akan berkelakuan.itucara. Dia agak samar-samar, tetapi ternyata, ia mesti agak teruk kerana Kathy tidak akan keluar dari biliknya dan dia sangat, sangat kecewa.

Dalam kapal terbang pulang ke rumah, Erika dan Sutton nampak ada sekejap (lagi). Erika memberitahu Sutton dia tidak mahu bergaduh dengannya lagi, dan Erika mendakwa dia mahu berhubung atas dasar 'manusia.' Dia meminta maaf atas kelakuannya, dan dia sebenarnya menjadi nyata dengan Sutton untuk sekali. Dan tidak ada babi terbang dan pesawat tidak terhempas - Erika tiba-tiba mempunyai perasaan?

Kathy tidak berada di dalam pesawat kerana, menurut Erika, dia mengalami 'kerosakan di kelab malam.' Sutton menyatakan bahawa Kathy adalah 'sedikit off,' dan dia terus meminta semua orang untuk melakukan talian Conga. Sutton masih ingat Kathy berkata, 'Jika anda tidak pulang bersama saya, anda bukan kawan saya.' Diana menjelaskan bahawa dia melihat Kathy mengamuk dan menjerit pada gadis-gadis itu, tetapi kebanyakannya pada Kyle. Rinna melangkah masuk untuk membawa Kathy pulang, dan menurut Rinna, Kathy kehilangannya. Kathy menyatakan dia akan 'menanggalkan persembahan itu sendirian,' dan dia akan 'memusnahkan' semua wanita. Kathy melompat pada cermin matanya dan menyatakan dia akan 'memusnahkan Kyle dan keluarganya jika itu perkara terakhir yang dia akan lakukan.' Wah. Tetapi jangan kita lupa bahawa Rinna MEMANG berbohong dari semasa ke semasa… hello, Sutton dan meja acara amal?? Izinkan saya katakan satu perkara... tidak bolehkah wanita itu melakukan talian Conga dengan Kathy?!

Kyle menerangkan bahawa dia sedang membaca teks permainan demi permainan yang Erika terima daripada Rinna, dan dia hanya terpesona. Dalam pengakuannya, Rinna terus berkata dia percaya bahawa Kathy sedang menahan kemarahan terhadap Agensi danWanita Amerika, dan mungkin sukar untuk Kathy berasa kalah dengan Kyle. (Kali terakhir saya menyemak, Kathy baik-baik saja, tetapi saya menyimpang.)Balik rumah, wanita sedang bersiap Kristal 39 akan datangkeparti hari jadi: tema 20-an yang menderu! Crystal melawat suaminya, dan mereka membincangkan partinya (yang suaminya nampaknya terlupa). Dia menaruh harapan tinggi bahawa wanita itu tidak akan merosakkan hari besarnya, tetapi tidak mungkin kumpulan ini akan dapat mengekalkannya bersama.

Kyle tidak dapat pergi ke parti Crystal, tetapi dia bimbang kerana dia tidak bercakap dengan Kathy sejak Aspen, mereka mungkin akan kembali ke tempat yang buruk itu lagi.

dikehendaki dan Erika bertemu di sebuah kilang coklat moden untuk menaikkan semangat Erika dan menghilangkan kesusahannya. Dorit mendakwa ini terapeutik dan menyeronokkan, tetapi ia juga merupakan peluang untuk mereka bercakap sial. Erika berkata begitu selepas melihat Garcelle 's segmen tentang THE subang padaYang Sebenar,dia mempunyai masalah besar dengan Garcelle. Erika percaya bahawa Garcelle bermain 'separuh bagus' dengannya dalam perjalanan Aspen, dan dia berasa jengkel kerana Garcelle langsung tidak memberi perhatian kepadanya.

Dorit melemparkan Kyle ke bawah bas kerana bimbang apa yang akan difikirkan oleh jiran-jiran dengan berkawan/menyokong Erika walaupun dia tidak menunjukkan belas kasihan kepada mangsa. Erika mengejeknya dan menyatakan, 'Kadang-kadang orang yang, anda tahu, melakukan yang terbaik, paling banyak bersembunyi.' Kata-kata pergaduhan oleh Erika. Dia tidak menghargai bahawa Kyle mempunyai perbualan tentang tingkah lakunya, memandangkan krisis Kathy baru-baru ini. Menarik bahawa Erika membelok ke arah Kathy... apakah yang pernah Kathy lakukan terhadap DIA?

Wanita-wanita itu sedang bersiap sedia untuk pesta Crystal, dan Sutton berkongsi bahawa dia MEMANG mempunyai pakaian vintaj asli tahun 1920-an (sudah tentu dia ada). Sheree berkumpul di Garcelle sebelum acara dan berjaya menandatangani namanya pada kad Crystal daripada Garcelle. LOL. Garcelle menangkap ShereeYang Sebenarsegmen dan menyatakan bahawa dia tidak melihat Erika sejak Aspen. Malam ini sepatutnya menarik memandangkan Garcelle masih percaya Erika harus melepaskan anting-anting itu. Garcelle memutuskan dia tidak akan berkata apa-apa... melainkan, sudah tentu, Erika membangkitkannya.

Pintu masuk besar dibuat oleh kumpulan itu, tetapi sudah tentu, Rinna menceritakan tentang dirinya dan mendakwa sukar untuk melepasi apa yang dia lalui dengan Kathy, tetapi bagaimanapun, dia telah muncul. Dia menyatakan, 'Saya menunjukkan wajah yang berani kerana saya merasakan PTSD.' Ha — ‘ahli bila dia baling gelas? Tiba-tiba, Rinna menjadi lembut.

Kathy memang muncul di parti itu, dan seluruh mood berubah apabila dia masuk. Rinna dalam keadaan terkejut melihat Kathy, yang nampaknya berlagak seperti tiada apa-apa yang berlaku. Rinna mengelak Kathy dengan sebaik mungkin, dan dia menyebutnya 'sangat sukar' untuk menonton Kathy. Rinna memanggil kehancuran Kathy sebagai 'terkejut di setiap peringkat.'

Walaupun keadaan berantakan dengan Rinna dan Kathy, ia berjalan lancar antara Erika dan Sutton. Erika bercerita tentang rumah lamanya dan cara dia memandu di situ buat kali pertama sejak dia pergi. Dia sedar bahawa rumah itu tidak pernah menjadi miliknya dan dia cuba sedaya upaya untuk menutup bab dalam hidupnya... Berharap Erika akan melepaskan anting-anting itu seperti dia berputus asa di rumah itu. Apabila Garcelle disoal oleh Dorit tentang pendapatnya tentangYang Nyata, Garcelle mengingatkan Dorit bahawa rancangan itu adalah PEKERJAannya dan dia dibayar untuk bercakap mengenai topik hangat.

Rinna telah memutuskan bahawa dia perlu pergi memandangkan dia masih sangat kecewa dengan apa yang berlaku di Aspen. Dia menyatakan, 'Saya rasa saya telah melihat syaitan dan namanya ialah Kathy Hilton.' DRAMA RATU. Rinna pasti mengheret perkara ini dan mengheret Kathy bersama-sama untuk perjalanan.

Sementara itu, Erika memberitahu Garcelle bahawa dia akan menyukai 'kepala' tentangYang Sebenar. Erika cuba mengekalkan suaranya sekata dan tenang (walaupun menakutkan), dan dia fikir dia mempunyai hubungan yang baik dengan Garcelle di Aspen. Garcelle tidak goyah dan mengingatkan Erika bahawa dia sepatutnya membincangkan topik hangat — salah satunya tertumpu pada Erika Girardi dan anting-antingnya yang sangat mahal yang dia tidak akan kembali.

Crystal yang kecewa kembali ke kumpulan itu dan melaporkan bahawa Rinna memberitahunya 'dia agak terkejut dengan apa yang berlaku di Aspen.' Crystal selanjutnya menyatakan, 'Saya tidak tahu apa maksudnya.' Kathy rasa Lisa pergi awal kerana semua yang dia lalui dengan kehilangan ibunya. Kathy terus mengatakan bahawa Rinna adalah 'seorang kekasih' yang 'mendengar' malam itukehancuran, dan dia mengatakan bahawa jika dia adalah 'jari kaki yang mematahkan punggung unta' untuk Rinna, dia meminta maaf. Kathy tidak tahu apa yang dia lakukan.

Erika dan Diana diberitahu untuk pergi menelefon Rinna dan melihat apa yang menyebabkan semua kebimbangan ini. Apabila Rinna tidak menjawabnya, Erika menjelaskan bahawa dia fikir Rinna marah kerana dia merasakan ada tingkah laku terhanyut di bawah permaidani. Erika percaya bahawa Rinna harus menceritakan kisahnya kepada kumpulan itu supaya semua orang dapat lebih memahami mengapa dia begitu kecewa.

Erika kemudian mengalihkan subjek kepadanya. 'Masalah yang saya ada di sini ialah semua orang sangat cepat mengutuk kelakuan saya, tetapi jika kita akan bercakap tentang tingkah laku Erika, oh kita akan bercakap tentang semua orang dalam kumpulan ini.' Nampak mencurigakan bahawa Erika dan Rinna sahaja yang mendorong jalan cerita ini, bukan?

Diana menjelaskan bahawa Kathy yang dia kenal sangat bersatu, tetapi Kathy di Aspen sedang mengamuk. Erika menyatakan bahawa semua yang perlu dilakukan oleh Kathy ialah meminta maaf atas kelakuannya di kelab malam sejak seluruh kumpulan melihatnya, tetapi Rinna diam, baik, itu 'semuanya ada kaitan dengan Kathy Hilton.' Diana memanggil Rinna sebagai ayam kerana tidak menceritakan kisahnya (ya!), dan dia mengingatkan Erika bahawa dia tidak tahu apa yang sebenarnya berlaku.

Semasa pesta itu berakhir, Erika menahan Dorit semasa wanita lain keluar. Tunggu — Saya fikir Dorit terpaksa pulang ke rumah kepada anak-anaknya, tetapi tiba-tiba ia tidak tergesa-gesa sekarang kerana dia sibuk bercakap dengan Erika? Erika merendahkan suaranya kepada nada sinetron yang menjijikkan dan perlahan-lahan dan dengan sengaja membimbing Dorit melalui apa yang dia tahu tentang *malam* itu. Erika menyatakan bahawa Rinna meninggalkan Crystal kerana dia membawa Kathy pulang, dan keadaan menjadi lebih teruk dalam Sprinter. Erika mendakwa dia tidak tahu mengapa sesiapa takut dengan Kathy Hilton, dan dia berkata bahawa giliran Kathy di kerusi panas. Dorit bimbang Kyle akan menanggung beban ini. Tetapi mungkin sudah tiba masanya untuk Rinna dan Erika berhenti campur tangan antara keluarga dan mengheret orang lain…

APAKAH FIKIRAN ANDA MENGENAI EPISOD RHOBH?