The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills adegan pertemuan semula musim 12 disediakan seperti Hotel Beverly Hills. Andy menggelarnya sebagai perjumpaan 'paling cantik' walaupun hanya seorang suri rumah. Diana adalah 'tidak sihat,' dan Andy menyatakan 'kami berharap untuk mendaftar masuk dengannya,' yang diterjemahkan kepada... penurunan pangkat? Garcelle kurang berpuas hati dengan Diana, memandangkan khabar angin berkisar tentang Diana yang bertanggungjawab mengupah bot media sosial. Dan Iman mendakwa bahawa 'malaikat' melindunginya (saya melihat Kyle muka — dia tidak membelinya) sambil masuk dengan sampul manila, yang bermaksud teman wanita mempunyai resit. Bolehkah wanita ini bertenang sambil mengimbas kembali detik-detik paling sukar dari musim ini?

Pertemuan semula bermula dengan nada yang lebih ringan. Kami diingatkan tentang kebodohan yang dibawa oleh 'Homeless Not Toothless' kepada kumpulan itu, dan Andy membuat wanita berlatih menyebut nama itu untuk memastikan mereka tahu cara menyebutnya dengan betul. Kejutan terbaik adalah apabila Jamie Lee Curtis muncul untuk mengingatkan dunia betapa CHICnya boleh menjadi. Jamie dan Andy bertemu buat kali pertama, dan dia berkongsi bahawa amalnya telah berkembang dengan pesat sejak penampilannya di rancangan itu. Jamie menghadiahkan semua wanita mengukir labu dengan muka mereka pada mereka. sangatHalloweendia. Kyle bercakap tentang bagaimana dia mengenali Jamie sejak 1978 dan sejauh mana hubungan mereka berkembang menjadi seperti sekarang. Andy menjemput Jamie kembali pada bila-bila masa, dan dia menghirup udara segar, walaupun ini terasa seperti promo filem.

Andy kemudian bertanya, 'Bolehkah saya bertanya soalan bodoh?' Dan Erika membalas, 'Bila anda tidak?' Aduh. Erika datang bersedia! Andy kemudian menangani serangan terhadap anak lelaki Garcelle, yang menerima komen perkauman di media sosialnya. Garcelle memberitahu penonton bahawa ia adalah kejam, terutamanya mesej yang berbunyi, 'Jika bukan kerana ayah putih anda, anda akan mempunyai lutut di leher anda.' Sungguh mengerikan. Rinna adalah orang pertama yang bercakap tentang situasi ini, dan semua wanita bercakap tentang betapa mereka telah diancam di media sosial sejak akhir-akhir ini.

Andy menekan Garcelle dan bertanya sama ada dia percaya seseorang dalam kumpulan itu bertanggungjawab mengupah bot untuk menyerang anak-anaknya. Untuk itu, Garcelle menjawab ya dan menyatakan bahawa dia mempunyai siasatan yang sedang dijalankan. Andy mengambil sedikit masa untuk menangani perkara ngeri yang telah berlaku di media sosial dan menyatakan bahawa 'Bravo dengan tegas mengutuk' kebencian daripada pahlawan papan kekunci.

Kami dibawa kembali ke dikehendaki pencerobohan rumah dan semua emosi yang menyertainya. Dorit dengan sebak mengimbau kembali detik yang menakutkan itu, dan dia berkongsi bahawa setiap aspek kehidupannya telah tersentuh kerana ini. Dia memberitahu Andy bahawa dia berasa 'kehabisan' dan 'berdukacita atas kehilangan' kehidupannya sebelum ini. Dorit bercakap tentang naluri ibunya dan bagaimana dia hanya memikirkan satu perkara: melindungi anak-anaknya.Sememangnya, Andy membangkitkan penentang yang percaya rompakan itu dibuat. Dorit menafikan sekeras-kerasnya kisah putar belit itu, dan walaupun perompak itu dengan baik hati meninggalkan telefon Dorit di pintu pagar semasa dia keluar (lelaki jahat yang paling bijak di luar sana), Dorit mendakwa bahawa pencerobohan ini sangat, sangat nyata. Walaupun Andy menguap di tengah-tengah cerita Dorit, Dorit terus menjelaskan dia telah didiagnosis dengan PTSD.

Kyle melakukan kerja yang hebat untuk membuat ini tentang dirinya dan berkongsi bahawa baru-baru ini lelaki yang merompak rumah DIA menghubungi Kim. Dia memberitahu mereka di mana barang yang dicuri itu boleh ditemui, tetapi hanya JIKA Kyle menghantar wang kepadanya. Erika menyatakan, 'Itu dipanggil goncangan,' dan anda tidak melihatnya, tetapi anda benar-benar boleh memberitahu Dorit kesal bahawa perhatian tidak lagi mengenainya dan cerita panjangnya.

Crystal bercakap tentang perjuangannya dengan gangguan pemakanannya dan berasa seperti dia benar-benar perlu mengatakannya dengan lantang. Erika disoal tentang mengapa dia memberitahu seseorang yang mengalami gangguan makan untuk mengambil julap. Erika berkata ia lebih seperti, 'Hei, jika itu saya - saya akan melakukannya seperti ini,' seolah-olah ia menjadikannya lebih baik. Dia sendiri yang memberitahu Crystal dia tidak boleh makan ayam dan hampir tidak meminta maaf. Crystal juga tidak berpuas hati dengan Dorit sejak Dorit memberitahu kumpulan tentang pembersihan Crystal. Dia mendakwa bahawa Dorit memberitahu gadis-gadis itu 'sangat bergosip' dan Dorit yang terkejut meminta maaf.

Komen 'gelap' dari musim lalu telah kembali menghantui Crystal. Crystal menerangkan konteks pengalaman dan mendakwa bahawa terdapat banyak lagi yang dikatakan 'sangat gelap.' Crystal menyatakan bahawa tidak ada apa-apa yang khusus yang dikatakan, tetapi sebaliknya, ia adalahumumpercakapan dan nada yang terasa berat. Wanita itu mendesak Crystal untuk mengatakan apa sebenarnya yang dikatakan dan Crystal kesal kerana wanita itu memanggilnya 'pengalaman berbohong.' Crystal SANGAT besar tentang perasaannya, dan semua wanita percaya kekaburannya dilakukan dengan sengaja.

Sutton bersyukur kerana tiada siapa yang menganggap dia seorang perkauman dan gembira kerana dia dapat berkawan dengan Crystal dan meneruskannya. Sudah tentu, Rinna dan Erika ingin tahu bagaimana Sutton mungkin OK dengan mengetahui bahawa Crystal terus menyindir perkara yang tidak baik. Crystal memberitahu Andy bahawa dia harus 'menjadikan ini sebagai pengalaman pembelajaran,' tetapi sayang, jika sesiapa perlu belajar daripada ini, ia mestilah anda! Anda tidak boleh bercakap tentang ulasan 'gelap', tidak berkongsi apa yang diperkatakan dan mengharapkan semua orang melihatnya.

Andy bertanya kepada Kyle apa yang dia maksudkan dengan memanggil Crystal sebagai 'milenium yang dramatik,' dan Crystal tertanya-tanya mengapa Kyle tidak mempercayai kebenarannya. Untuk itu, Kyle membalas, 'Kebenaran anda tidak benar.' Kyle ingatkan Crystal TIADA cerita. Kami kemudiannya diingatkan bahawa Crystal kehilangan 14 rakan sejak berada di dalam rancangan itu, dan Crystal secara keseluruhannya adalah seorang pencerita yang sangat mengelirukan yang suka meninggalkan perkara penting sambil membayangkan maklumat yang menarik.

Diana menyertai kumpulan itu dari rumah, dan bagi seorang wanita yang sakit, dia kelihatan sangat hebat (jadi saya memanggil BS tentang 'penyakitnya'). Diana telah menghantar surat berhenti dan berhenti, dan dia sibuk cuba membersihkan kekacauan yang berlaku dalam hidupnya sekarang. Diana mendakwa dia 'mempertahankan sesuatu yang istimewa,' dan dia menyatakan bahawa dia tidak pernah bertemu Jeffrey Epstein walaupun berita baru-baru ini. Dia menjelaskan bahawa adalah mustahil untuk mengenalinya kerana pada masa itu dia adalah seorang pelarian.

Mengenai berita buruk yang dia hadapi, Diana menyatakan dia berasa malu dengan situasi pencipta kandungan Hitam. Crystal melompat masuk untuk mengesahkan bahawa Diana benar-benar tidak tahu apa yang dia cakapkan dan tidak bermaksud komennya seperti yang kita semua fikirkan.

Diana berkongsi bahawa baru-baru ini dia telah memberikan wang kepada mangsa yang Erika enggan bincangkan/fikirkan sepanjang musim. Erika mendakwa dia tidak marah kepada Diana kerana berbuat demikian. Terjemahan: Erika tidak mahu menjadi MAD pada Diana — dia mahu menghisapnya dengan harapan Diana menjatuhkan beberapa dolar dalam dompetnya. Diana menyatakan bahawa dia 'tidak boleh menjadi sebahagian daripada jalan cerita di mana terdapat mangsa dan anak yatim dan tidak melakukan sesuatu mengenainya.' Nampaknya dia cuba untuk mendapatkan akhbar yang BAIK…

Pada nota yang berbeza, Garcelle mengulangi bahawa dia berpendapat Diana bertanggungjawab ke atas bot yang mengejar anaknya. Diana kemudian berkata, 'Kalau begitu, anda jelas mempunyai pandangan yang sangat rendah terhadap saya jika anda fikir saya akan membuli seorang kanak-kanak berumur 14 tahun.' Garcelle berkongsi bahawa Diana menghantar mesej teks mengancamnya memberitahu bahawa jika apa-apa berlaku kepada keluarga atau anak-anaknya, dia akan datang untuk mendapatkan Garcelle.

Diana kesal kerana anak Garcelle menyiarkan semula mesej ugutan yang turut menyebut namanya. Diana berpendapat bahawa Garcelle sepatutnya mengeluarkan nama Diana daripada mesej yang tertera *namanya* (tidak sekali pun dia menyebut betapa mengerikannya mesej itu untuk anak Garcelle!). Garcelle menjadi panas hati sehinggakan orang ramai akan mencadangkan dia cuba menyelamatkan wanita lain sambil cuba melindungi anaknya. Diana mendakwa dia mendapat ugutan bunuh kerana jawatan itu, dan Garcelle menyatakan, 'Saya tidak bercakap dengannya lagi.'

Garcelle mengingatkan Diana bahawa dia sedang menjalankan siasatan dan tertanya-tanya mengapa Diana 'sangat taksub' dengannya. Diana sentiasa menyasarkan Garcelle di media sosial! Garcelle merayu Diana untuk meninggalkannya keseorangan, jadi... pertemuan semula ini berjalan lancar...

APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI RHOBH REUNION?