Adakah Lisa Vanderpump mempunyai Brandi Glanville dipecat daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills selepas musim lima?

Selepas malam Selasa episod daripada siri realiti TV Bravo, di mana Brandi melabel Lisa sebagai 'syaitan,' Brandi memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa Lisa cuba untuk memusnahkan hidupnya pada beberapa kesempatan yang berbeza.

'Kebenaran saya tentang LVP ialah dia cuba merosakkan hidup saya!' Brandi menulis di Twitter pada 5 Jun. 'Dia menyuruh pekerja membuang wain saya, dia memberi kata dua pada rancangan itu sama ada dia atau saya, dia mudah hilang ingatan semasa tuntutan mahkamah saya yang menyebabkan saya kehilangan semua simpanan saya. Jadi ya dia adalah syaitan peribadi saya sendiri.

Pada episod minggu iniSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Brandi membuat dia kembali dengan penuh kemenangan bersama ahli pelakon Denise Richards dan semasa tarikh makan malam dengan pelakon itu, Brandi membidas Lisa dengan mencadangkan dia mempunyai 'talian terus' kepada Radar Online.

Seperti yang diketahui peminat, Lisa telah dituduh membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley kepada Radar Online semasa persembahan. Dan walaupun Lisa menegaskan dia tidak ada kena mengena dengan cerita itu, malah lulus ujian pengesan pembohongan, Brandi berkata dia pasti Lisa terlibat.

Brandi kemudian terus menuduh Lisa, yang dia labelkan sebagai 'syaitan,' menghukumnya selama bertahun-tahun kerana mencadangkan dia tidak jujur ​​dengan bintang bersama mereka.

'Saya agak melintasinya. Saya berkata, 'Anda tidak bercakap benar dalam situasi ini,'' jelas Brandi. 'Saya telah menghabiskan tiga tahun terakhir dihukum kerana melintasinya dengan cara.'

Sebelum tweet Brandi, Lisa berkongsi respons terhadap kepulangannyaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdan mencadangkan mungkin keputusan Bravo TV untuk membawa kembali Brandi yang akhirnya membawanya berpisah dengan siri ini .

Mula-mula, Lisa mengetweet semula mesej daripada seorang peminat, yang berbunyi, “Hei, @BRAVO Menunjukkan klip @BrandiGlanville memanggil @LisaVanderpump syaitan sepatutnya membantu penarafan? Sebagai bekas penonton RHOBH, SAYA SUDAH MENCUKUPI KEGEMARAN! MASIH TIDAK MENONTON RHOBH!”

Kemudian, sebagai tindak balas kepada mesej peminat, dia menambah, 'Ok...baik saya rasa itu sudah cukup untuk saya...Akhirnya.'

Dalam lain Brandi Glanville berita, ibu kepada dua anak itu baru-baru ini mengesahkan dia mempunyai lelaki baru dalam hidupnya, yang 10 tahun lebih muda daripadanya.

'Saya tidak akan mengatakan bahawa dia adalah teman lelaki kerana saya tidak suka perkataan itu,' jelasnya semasa majlis itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills: Selepas Tayangan , sambil menyatakan bahawa dia tidak mahu lelaki baharunya menganggap dia terlalu menyukai lelaki itu.

'Dia 10 tahun lebih muda daripada saya dan dia seorang pelayan,' sambungnya. “Jadi, ia bukan yang terbaik buat masa ini. Tetapi, dia mempunyai masalah yang besar dan dia sangat baik di atas katil. Dan separuh masa saya tidak faham apa yang dia katakan, jadi kami bergaul dengan sempurna.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com