Brandi Glanville sekali lagi bersuara menentang bekas rakannya dan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa Vanderpump !

Pada episod terbaru dia Tidak ditapis podcast, Brandi, 45, mengisytiharkan bahawa dia tidak akan pernah berkawan dengan Lisa lagi… seminggu selepas Lisa berkata yang sama . Di suatu tempat saya pasti Lisa sedang berehat dengan jubah mandi merah jambunya di rumah agam Beverly Hills yang berkilauan, menenggelamkan kesedihannya dalam martini yang hebat kerana Brandi tidak mahu menjadi BFFnya!

Apabila ditanya tentang prospek untuk berkawan dengan Lisa sekali lagi, Brandi menyatakan: “Satu-satunya cara wanita itu dan saya akan berkawan semula ialah jika dia memotong saya cek sebanyak setengah juta dolar. Dia ular di rumput. Dia penipu. Mampu berbohong di bawah sumpah dan menyebabkan saya kehilangan wang itu kerana mengetahui dia berbohong.'

Apa yang Cik Akauntabiliti maksudkan ialah tuntutan mahkamah yang dibawa terhadapnya oleh Joanna Krupa atas beberapa komen keji yang dia buat tentang bahagian badan Joanna. Brandi telah mendakwa bahawa kawan Lisa Mohamed Hadid memberitahunya komen itu tentang Joanna di hadapan Lisa — sesuatu yang Mohamed dan Lisa akhirnya dinafikan di bawah sumpah apabila dilucutkan jawatan semasa tuntutan mahkamah.

Selepas bertahun-tahun berulang-alik, Joanna dan Brandi akhirnya menyelesaikan tuntutan mahkamah itu beberapa bulan lalu dengan Brandi terpaksa meminta maaf. Brandi bagaimanapun telah menyatakan selama bertahun-tahun bahawa tuntutan mahkamah itu telah menyebabkan dia menanggung banyak wang dalam yuran guaman.Oleh itu dia terus menyalahkan Lisa atas kesalahannya sendiri, 'Seperti tidak cukup baik saya tidak berada di dalam rancangan itu lagi, bahawa kamu mahu merosakkan mata pencarian saya. Semua wang simpanan saya hilang kerana satu pembohongan ini. Dan [Lisa] tahu. Ia hanya meletihkan saya. Kami tidak akan menjadi kawan melainkan dia memecahkan buku ceknya dan secara jujurnya masanya akan tiba. Karma buruk dan saya tahu ia akan datang tidak lama lagi.'

Brandi, yang mempunyai sedikit kredibiliti hari ini, nampaknya membayangkan terdapat beberapa masalah dalam perjalanan untuk Lisa tetapi sekali lagi, sumber ini adalah Brandi.

Akhirnya dia menambah bahawa Lisa 'hanya pembohong dan saya enggan menciumnya** seperti orang lain lakukan. Itulah sebabnya dia mengambil orang lain kembali dan saya bukan orang itu.”

Kita boleh bayangkan betapa Lisa pasti kecewa dengan perkara ini. Komen terbaru Brandi datang hanya beberapa hari selepas dia mengaku dia tidak lagi berkawan Yolanda Hadid , mendakwa bahawa persahabatan mereka sentiasa berat sebelah.

Episod baharu RHOBH disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Gambar: Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI KOMEN BRANDI TENTANG LISA?