Kredit: Charles Sykes/Bravo

Brandi Glanville bukan peminat Pesona Selatan bintang Madison LeCroy - dan itu menganggapnya ringan.

Semasa episod terbaru podcastnya, yang dipaparkan Bekas teman lelaki Madison dan castmate Austen Kroll sebagai tetamu, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills alum menjelaskan mengapa dia tidak bergaul dengan Madison kerana dia mengesahkan dia telah menipunya dua kali BravoCon dan mengulas tentangnya hubungan lampau dengan Austen.

'Saya tidak suka dengan orang jahat itu,' kata Brandi pada episod 2 DisemberBrandi Glanville Tidak Ditapis, melalui berat . 'Saya tidak bercinta dengannya kerana saya tidak bercinta dengan orang yang menipu, dan dia tahu itu [ Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez ] telah bersama-sama.”

SebagaiPesona Selatanpeminat akan ingat, Craig Conover tertuduh Madison, yang berkahwin Brett Randle bulan lepas, tidur dengan A-Rod di tengah-tengahnya pertunangan sejak tamat kepada J-Lo. Dan walaupun Madison menafikan menjadi fizikal dengan bekas MLB pro, kedua-dua mereka berpisah tidak lama kemudian.

Brandi kemudian menyatakan bahawa semasa dia dan Madison bersilang di BravoCon, dia enggan bercakap dengannya.“Dia cuba mendekati saya dua kali dan saya hanya berpaling dan berlalu pergi. Kerana saya hanya fikir ia norak dan saya tidak suka orang seperti itu, 'jelasnya kepada Austen. 'Jika anda mahu keluar dari sesuatu, keluar dari sesuatu, tetapi mengetahui seseorang sedang bersama seseorang dan anda masih mengejarnya, ia menjijikkan ... [Anda] mengelak peluru.'

Komen Brandi tentang Madison datang selepas Austen mengesahkan dia berada di tempat yang baik dengannya Bunga Olivia , walaupun penghujung hubungan romantik mereka , dan berkata dia tidak boleh mengatakan perkara yang sama untuk dirinya dan Madison.

Brandi kemudian mengesyaki kimia Austen dan Madison lebih kuat daripada kimia antara dia dan Olivia , dan dia dan Ciara Miller , yang dia dilihat bersama Rumah musim panas dan Rumah Musim Sejuk .

'Saya rasa... dia agak gila dan awak tertarik dengan orang gila itu, awak sukakannya, sebab lelaki gila,' kata Brandi apabila Austen bersetuju.

Walaupun Austen mengakui bahawa dia mempunyai 'perasaan yang sebenar dan kuat' untuk Madison, dia menyamakan hubungan mereka dengan 'bom jangka,' sambil menyatakan bahawa walaupun rakan-rakan Madison menyuruhnya pergi.

“Tiada siapa boleh suruh awak lari... satu-satunya orang yang boleh beritahu awak ialah awak. Saya tidak boleh mengatasinya sehingga saya berjaya mengatasinya,” kongsinya. '[Tetapi saya] benar-benar membiarkan orang itu menggali cakarnya ke dalam saya.'

Pesona Selatanmusim sembilan dijangka memulakan penggambaran awal tahun depan.