Camille Grammer dan keluarganya kini tinggal di rumah treler di Malibu, California selepas kehilangan keindahan mereka Rumah $3.2 juta kepada Kebakaran Woolsey Los Angeles.

Beberapa minggu selepas mengesahkan rancangan untuk membina semula bekas rumahnya, The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star memberi gambaran sekilas kepada peminat dan pengikutnya dalam pengaturan kehidupan sementaranya.

“Angin gila hari ini di Malibu. Sejak rumah saya hilang dalam kebakaran Woolsey, saya telah tinggal di sebuah rumah treler yang indah yang menghadap ke pantai. Memang selesa tetapi angin hari ini meresahkan,” tulisnya dalam kapsyen video Instagram minggu lalu.

Dalam klip itu, Camille mempamerkan suasana di luar rumah trelernya dan mendedahkan bahawa selain payung yang patah, angin meniup sebahagian besar perabot teresnya ke halaman rumah jirannya.

'Saya bertuah kerana mempunyai bumbung di atas kepala saya tetapi saya harap angin akan berhenti,' sambung Camille. “Abu dan serpihan yang tertinggal dari kebakaran berterbangan ke mana-mana #woolseyfires #malibustrong. Apatah lagi perabot dek kini berada di halaman jiran.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)

Pada 11 November, Camille berkongsi foto yang memusnahkan di Instagram yang dipaparkan rumahnya dilalap api .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)

Beberapa hari kemudian, Camille kembali ke Instagram dan mendedahkan foto yang tinggal di rumahnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)

Di dalam treler yang dikeluarkan baru-baru ini untuk musim kesembilan yang akan datang daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Camille secara ringkas dilihat bertindak balas terhadap kehilangan rumahnya.

“Ia sudah tiada! Saya tidak percaya ia telah hilang!” dia menangis.

'Saya tiada tempat tinggal,' tambahnya kemudian apabila dia mendapat pelukan daripada seorang rakan.

Juga dalam treler, Camille kelihatan berjalan di lorong dengan suami David C. Meyer , yang dia lakukan beberapa minggu sebelum ini kehilangan rumah agam Malibunya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillstayangan perdana musim sembilan pada hari Selasa, 12 Februari jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com