Camille Grammer menakjubkan Rumah Malibu terbakar dalam kebakaran Woolsey yang dahsyat yang terus melanda California Selatan.

Hanya beberapa minggu selepas itu mengahwini suami David C. Meyer , yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon bercakap tentang kehilangan rumah keluarganya.

'Saya pergi dari salah satu hari terbaik dalam hidup saya, kepada tragedi seperti itu,' jelas Camille kepada ORANG pada 12 November. “Ia sangat menyedihkan. Ia satu tragedi.”

Pada hari Jumaat, seperti yang dia bersedia aSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjalanan cast ke Perancis, Camille mula menerima panggilan daripada jabatan bomba, menggesa dia dan keluarganya untuk mengelak.

'Langit biru di hadapan rumah saya, tetapi di belakang rumah saya anda boleh melihat api di atas ngarai,' ingat Camille. “Saya menelefon penerbit dan saya memberitahu mereka saya tidak boleh datang dalam perjalanan itu. Dan kami hanya meraih apa yang kami mampu.”Seperti yang kami laporkan, Camille membeli rumah agam Malibu seluas 6,000 kaki persegi pada 2015 dengan harga $3.2 juta. Dia juga membelanjakan $300,000 untuk mengubah suai rumah pada 2016.

'Saya sedang mengeluarkan barang dari bagasi saya untuk perjalanan dan menggantikannya dengan seluar jeans, seluar peluh, perkara yang boleh saya gunakan,' sambungnya. “Saya pergi ke peti besi dan saya mengambil barang kemas, dokumen, sijil kelahiran dan pasport. Karya seni yang lebih besar tidak dapat kami ambil, tetapi kami meraih lukisan Andrew Wyeth. Saya juga mengambil beberapa gambar yang bermakna kepada saya - ibu saudara saya yang meninggal dunia beberapa tahun lalu. Saya mengambil gambar keluarga saya. Kami mengemas sebanyak mungkin ke dalam tiga buah kereta.”

Bersama Camille semasa pemindahan seperti kiamat ialah suaminya David dan anak perempuannya Mason, 17.

'Kami berdiri di dalam rumah sebelum kami pergi dan Mason berkata kepada saya, 'Ibu, saya rasa rumah kita tidak akan berjaya.' Dan saya berkata, 'Sayang, saya harap ia berlaku, tetapi saya mempunyai perkara yang sama. perasaan.' Kami hanya fikir, ini dia,' katanya. 'Saya mempunyai lubang di perut saya.'

Anak lelaki Camille, Jude, 14, bersama bapanya, Kelsey Grammer , apabila mereka dipindahkan.

Walaupun Camille kehilangan sebahagian besar koleksi seninya, yang terkumpulnya sejak beberapa dekad yang lalu, anggota bomba cuba mengalihkan beberapa bahagian dari rumah.

'Mereka sangat berani melakukan itu,' kata Camille. “Mereka melakukan apa sahaja yang mereka mampu. Mereka luar biasa.”

Malangnya, sementara terdapat beberapa dinding yang masih diserahkan, Camille berkongsi bahawa barang-barangnya adalah 'kerugian total.'

“Kebanyakan semuanya sudah tiada. Kami akan lihat jika ada apa-apa untuk diselamatkan. Tetapi kami tidak boleh masuk ke dalam rumah kerana ia berbahaya,” jelasnya.

Di Instagram, Camille berkongsi tangkapan overhead rumahnya yang dilalap api.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)

Sepanjang kebakaran, Camille kekal berhubung rapat dengan bekasSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbintang Eileen Davidson dan bintang bersamanya sekarang, Denise Richards , kedua-duanya tinggal di kawasan itu.

'Lapangan belakang rumah Eileen terbakar, tetapi rumahnya selamat, alhamdulillah,' dedah Camille. “Rumah Denise baik-baik saja, jadi dia baik-baik saja. Kami telah berhubung. Dia hanya gembira mengetahui bahawa semua orang selamat.'

'Kami sangat berterima kasih kepada komuniti kami, orang yang menawarkan rumah, pakaian, segala-galanya,' sambungnya. 'Dan saya tidak bimbang tentang perkara material saya pada ketika ini. Ini mengenai keselamatan keluarga saya dan rakan-rakan saya. Perkara material hanyalah perkara. Kita boleh menggantikan sebahagian besar daripada mereka. Kita boleh membina semula. Dan kita boleh mulakan semula. Tetapi orang tidak boleh digantikan.'

Setakat pagi Selasa, sekurang-kurangnya 44 penduduk California telah diisytiharkan mati dan 228 lagi hilang.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Instagram